Şimdi Ara

lütfeen yardım :(( (mac adresiyle ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım laptopumla ewde war olan wireless internet bağlatımı kullanamıorum..wireless'de koruma olarak access denetimi gibi bişi kullanıorum..we bunun için laptop'umun mac adresini bulmam lazım bunuda biliorum..ancak mac adresini nerden bulcağımı bilemiorum..daha önce aynı soru sorulmuş bununda farkındayım ama vista kullanıorum we bi türlü çalıştır komutunu bulamıorum..vista için mac adresini bulurken başka bi yöntem mi war lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sewinirm....

• başlat - çalıştır - cmd
    çıkan dos ekranında ipconfig /all yaz
    listeden wireless connection'a benzer bir isim bulman gerekiyor yada wireless cihazın verdiği isim onun olduğu kısımda physical address (fiziksel adres) kısmında yazar
  • ama bu bnm işime yaramıo ne yazıkki ama teşekkür ederim yinede..bilmiorum benm mi salaklığım üstümde yoksa bu vistada artık çalıştır die bi komut mu yok..resimdede gördüğün gibi başlat menüsü sadece onlardan ibaret :( napicaam ben

lütfeen yardım :(( (mac adresiyle ilgili)
  • yok mu bana yardım etcek kimsee :(:(:(
  • başlat - programlar - donatılar - sistem araçları - sistem bilgisi 'nin alt kısmında networkle alakalı kısma bak
  • tamam hallettim arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.