Şimdi Ara

Lütfen 2 telefon için bana bilgi verin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar çin işin içine girdiği için saçma sapan cihazlar ortaya çıkmaya başladı. Bundan dolayı sizlerden 2 telefon aslında 1 telefon için bilgi almak istiyorum.

DIGIPHONE DG67 Wi-Fi ( ÇİFT SIMKART + TV ) ( 8 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )
    312,71 TL
    Digiphone telefon

LUXUS M9 (8GB TOUCH) diğeri ile aynı ama kesin fiyatını bulamadım. bunların ikiside Iphone çakması ikisindeki özellikler aynı sadece kasa değişik.

Luxus Phone

Aklıma takılan soru bunlardaki dokunmatik panel ne derece kullanışlıdır. Diğer sorum ise Wi-fi özelliği ne kadar iyi yada kalite ile doğru orantılımıdır. Sizce mantıklımı?
    Bunları sorma sebebim yakın zaman içinde çin üretimi bir mp4 aldım ve üstüne sony yazmış ama alakası yok tabi 1 hafta sonra bozuldu açılmadı . geri verdim servise gönderdiler 45 gün sonra geldi ve hala ufak tefek sorunlar var...

• İKİ TELEFONDA BİR ŞEYE YARAMAZ ALACAKSAN ADAM GİBİ TELEFON AL DOKUNMATİK İSTİYORSAN SAMSUNG5603 VAR 450-490 ARASINDA FİYATI VAR...HEM KAFAN RAHAT OLUR..HEMDE SORUNSUZ KULLANIRSIN....ADAM GİBİDE GARANTİSİ OLUR.
  • Evet haklısın böyle çakmalarla uğraşmaktansa ....

Adamlar babasının hayrına ucuz satmazlar yani mutlaka eksiklik vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi militantasx -- 3 Ekim 2009; 23:30:51 >
  • babasının hayrından ziyade aslında yapabilseler kaliteli ürün ucuz da satabilecekler... yoksa nokia sonyericsson gibi cihazlarda dış ülkelerde ülkemize göre çok ucuz... vergi alınmadan genelde kaçak olarak sokulan ve düzgün bir işletim sistemi olmayan stabil çalışmayan yüksek sar değerlerine sahip ve garantisiz bu ürünleri kullanmak pek akıl işi değil... yalnız bu cihazlardaki tek sevdiğim özellik tv özelliği artık bilindik markalarda bu özelliği koymalılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.