Sadece tv kanalları izleyeceksen 29" de uygun olur ama widescreen dvd divx izleyeceksen 82 ekran daha iyidir.
Vestel 82 siparişi verdim bekliyorum ...
aslında gönlümde 87 inç var ama hem sehbası yok hemde ağırlığı çok.bilemiyorum. Vestele de zamanında okadar laf söyledik alınmaz diye
vestel aman aman mal üretmiyor ama arıza çıktımı hallediyorlar. 2 milyarlık plazma TV de çoğu insanın farkedemeyecei bi problemi üstelik servise bile götürmeden (video kaydedip) benim ps2 bağlayıp göstermemle kabul edip arıza raporu yazdılar aldığın yere iade et dediler ... 2 saat sonrada vestel merkezden arayıp sorunumun çözülüp çözülmediğini sordular Düşün yani, biz bunu alalım servise götürelim veya o normal bişey arıza değil gibi bilindik şeyler yapmadılar.... TAbiki sony samsung lg falan daha iyidir ama benim için en önemli şey satış sonrası destek ve servis . Şimdi yine vestel alacam arızalanırsa sorunumun çözüleceğini biliyorum.
Usta rahatlattın. Keseinlikle satış sonrası teknik servis olayı önemli. Bu doğrultuda dediğim gibi şimdilik aklında 87 ekran Vestel var 72 Ekran sony ile 70-80 ytl fiyat farkı var.
sony cs60 lar mmm migros ve real de 699 YTL ( eve teslim dahil). daha 5 ay öncesine kadra 1500 ytl fiyatlardan satıldığını düşündüğümüzde kesinlikle cs60 almalısın.
vestelin servis memnuniyeti kesinlikle had safhada Arkadaşın garantisi 3-4 ay geçmiş laptop unu hemen merkeze yolladılar,merkezden yenisi geldi,hem de arızalı model eski olduğundan çok daha yeni konfigürasyonlusu geldi.Benim crt tv nin elektrik devresinde problem olmuştu hemen yaptılar. Herşeye rağmen 100hz sony de apayrı birşey
Peki siz olsanız hangisini alırdınız 72 ekran sony mi? 87 ekran vestel mi?
quote:
Orjinalden alıntı: conquerer_ist
Peki siz olsanız hangisini alırdınız 72 ekran sony mi? 87 ekran vestel mi?
herhalde vestele haksızlık ediyorum ama crt de sony iyi,ama almışken 100 hz alın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme