Şimdi Ara

Lütfen acil cevap bekliyorum: C4 1.4 SX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikler tüm cevaplıyanlara şimdiden teşekkür ederim.
    Aracın sahibi bugün cevap beklediği için acil olarak yazdım başlığı.

2006 Model C4 1.4i SX bir araç buldum km 25 bin, boya değişen yok.

İstediği fiyat 21 daha fazla inmem diyor.

1. Sizce bu fiyat nasıl, yetkili servis ile görüştüm idare eder dedi fiyat için, ama siz kullanıcıların yorumları benim için önemli.

2. Aracın 1.4 motor olması ne gibi dezavantajlara veya avantajlara sahiptir.

3. Tavsiye edermisiniz bu aracı, (C4 tabiki tavsiye edilir biliyorum ama 1.4 modeli kafamı karıştırdı.

Saygılar. Kazasız sürüşler...

• -Yıllık km. ortalamanız 30.000 civarında olacaksa benzinli bir araç almak çok mantıklı değil. Lakin 1.4 motor c4 ler benzin sarfiyatı konusunda oldukça cimri . ve şehirdışı kullanımda 90 km yi yukarı fazla çıkmamak koşuluyla çok düşük bir yakıt tüketimi elde edebilirsiniz ş.içi : 8.7 lt/100 km s.dışı : 5.2 lt/100 km gibi (birebir katalog verisidir..!)

-1.4 motor 90 hp güç üretir ki yeterli bir güçtür asla zayıf sayılamaz. yük durumu arttıkça ve yazın klima devreye sokulduğunda bu güçten kayıp yaşamak tabii ki çok da hoş olmayacaktır.

- tavsiye tabii ki ederim c4 ü ama mümkünse dizel almak hatta şartları zorlayıp garantili sıfır bir dizel almak çok daha iyi bir yatırım ve geri dönüşüm avantajları sağlar.
    dipnot : ülkemizdeki yakıt fiyatları da gözönünde bulundurularak dizel araçların daha çok prim yaptığı ve kolay satıldığını biliyoruz.

2. dipnotum : 2006 model (2007 de olabilir emin değilim şuan) 21.000 km de otomatik vites 1.6 sx-pk full bir araç biliyorum 28.000 ytl istiyorlar

şimdiden hayırlı olsun diyelim .. ;)

• daceroo arakadaşım açıklamaların için teşekkürler.
  • seve seve ve herzaman citroenin her konusunda
  • hatta c.4citamm kardeşimizde sizin ilgilendiğiniz aracın aynısından var ama birkaç gündür uğramıyor foruma girerse o daha çok kullanım ve güce yönelik ayrıntılar verebilir ..
  • Bu arada araç 7 bin km'de. Alındığından beri yatıyormuş. Bu durumda 21 fiyat uygunmudur sizce.

Ayrıca daceroo arkadaş bende Trabzondayım. Selamlar.
  • ayrıntılı bir görüşelim ben 1 saate kadar özelden ulaşırım size . aracın geçmişini de irdeleriz beraber . Trabzonda 1.4 kullanan arkadaşım da var ona da güç kuvvet çekiş işlerini danışırız birlikte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.