Şimdi Ara

LÜTFEN ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bugun yaklaşık 30 35 cm ve 18 20 mt cıvarında uzunluğa sahıp bır sudan geçmek zorunda kaldım ve tam sudan çıkmama 3 4 mt gıbı bır mesafe kala araç stop ettı ve bır daha da calısmadı göstergeler geliyor elektrık var fakat motorda hıc hareket yok ne yapmam gerekiyor ne olmuş olabılır ıkamet ettıgım yerde degılım en buyuk sıkıntım bu sımdılık marsa bastığımda sadece tık dıye bır ses geliyor gösterge ışıkları hafıf sonuyor fakat ateşleme falan yok lütfen yardım.
    aracım 1997 model Renault Laguna 140 bg Volvo motor rxe 2.0 s araç marka model bu.

• Hocam bujiler kablolar vs islanmistir.Yarina kadar bekleyin , calismazsa birazda kaputu acin gunes gorsun arac calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hocam bujiler kablolar vs islanmistir.Yarina kadar bekleyin , calismazsa birazda kaputu acin gunes gorsun arac calisir

aracın bujılerı ustte ve muhafaza altında oraya baktım su veya ıslanma gıbı bır sorun yok benım anlamadığım konu aracın motor hıc hareket etmıyor ustamı aradım araç motor ıcıne su almıştır dedı bujılerı çıkart marsa bas 5 6 sn dedı sonra tak bujılerı dıye bılgı verdı yaptım ama motorda hareket olmadığı ıcın hıc bır sey olmadı
  • Hocam mars motoru islanmistir. arabayi vurdurmayi denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hocam mars motoru islanmistir. arabayi vurdurmayi denediniz mi ?

evet onu da denedım aracı 4. vıtese taktım denedım olmadı 5. vıtese taktım motor kulakları kırılacak gıbı oluyor fakat motor yıne donmuyor mars motoru kabloları çıkmıştır dıye duşundum onları kontrol etmek ıcın hava fıltresını soktum ıslanmış hava fıltresı kutusunun ıcerısınde su vardı ayrıca havanın motor kısmına gıren bolumunu soktum gaz telını cekınce oradan su akmaya başladı nedır anlamadım vurdurma ıslemını denemek de ıstemıyorum cunku motor ıcınde bır yüklenme var ıse kırılabılır dıye dusundugum ıcın deneme yaparkende aracı ılk once vıtese takıp oyle ıteklemeyı denedım belkı yarım metre falan gıder dıye maalesef ıteklemek mumkun degıl ne yapacağımı sasırdım kaldım
  • Olduğu gibi bırakın emme manifoldundan su girmiş, marşa da basmayın ittirerek çalıştırmayada kalkmayın. Usta getirin, baksın.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Olduğu gibi bırakın emme manifoldundan su girmiş, marşa da basmayın ittirerek çalıştırmayada kalkmayın. Usta getirin, baksın.

Saygılar...

usta getirmek yerıne aracı ankara sıncandaki Renault servisine goturdum 3 bın ıle 10 bın tl arasında masraf olur fakat tam net bır fıyat veremeyiz dedıler motoru ındırıp bakmamız lazım sonrasında net bır fıyat çıkartırız dedıler sadece motor ındırıp arıza tespıtı ıcın ıse 630 tl fıyat verıldı bende 1 gun orada kalmasını soyledım ne yapmam gerektıgı konusunda kararsızım
    sonuç olarak araç motor kılıtlemıs o kesın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.