Şimdi Ara

Lütfen acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler artık format ata ata bir hal oldum bir hata varki çözemedim

ANAKARTIM= ASUS M2N/M2N NFORCE 430

EKRAN KARTI = ATI X1550 512MB

CPU = AMD ATLON 64X2 ÇİFT ÇEKİRDEK

RAM = ÇİFT 1GB DUAL YANİ TOPLAM 2GB

BU SİSTEME BENİM ESKİ HARDDİSK TAKILI IDE/ATA UDM/100

BİLGİSAYARA FORMAT ATIYORUM TÜM DONANIMLARIN DRİVERLERİNİ YÜKLÜYORUM VE YÜKLEDİKTEN SONRA BİLGİSAYARDA HOŞGELDİNİZ DİYOR MAVİ EKRANDA SONRA MASAÜSTÜ GELİYOR VE AŞAĞIDAKİ XY' YE AİT BAŞLAT ÇUBUĞU KOMPLE GRİ OLUYOR (SANKİ GÜVENLİ MODDA AÇMIŞ GİBİ!) VE RESTART ATIYOR ARDINDAN TEKRAR AÇILIYOR VE DÜZELİYOR AMA 2 DE 1 OLUYOR BU DURUM ACABA NEDEN LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

ŞUNUDA EKLEYEYİM MASTER VE SLAVE ÇIKIŞLARI FELAN DOĞRU YANİ DONANIM ÇAKIŞMASI YOK VE YANLIŞ BAĞLANTIDA YOK... ACABA DONANIMDA MI SORUN VAR YOKSA WİNDOWSTAMI LÜTFEN YARDIM EDİN....

(BENİM DÜŞÜNCEM GALİBA ESKİ HARDDİSK OLDUĞU İÇİN SİSTEM HIZINA YETİŞEMİYOR)

HERKESE İYİ GÜNLER

KONU YANLIŞ YERDE OLMUŞ OLABİLİR AMA HATA KONULARINA ATTIĞIMDA KİMSE YARDIM ETMEDİ ELİM MECBUR BURAYA KOYDUM KONUYU KUSURA KALMAYIN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfsburg -- 22 Ekim 2007; 3:28:04 >

• bence ramlerden birinin chiplerinden bitanesinde sorun olabilir.Yada ram kanallarını değiştir.Sorunun bence ramlerde
  • Dostum şu adrese bakarsanhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us anakartının tam 13 tane bios update i çıkmış bence o anakart sorunlu olabilir son versiyonunu çekip bi şansını dene bide ekran kartını tanıtırken ati catalyst i yükleme aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştiri seçip cd içindeki driveri göster direk öyle tanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.