Arkadaslar ben yaklasık 9 ay önce A210-15K aldım.Aldığım günden beri kamerasında sorun var.Bi açılıyor bi açılmıyor.Sesli görüntülü konuşmalarda ise tamamen bilgisayar kilitleniyor.Hafıza kartı okumalarında bi gün okuduğu hafıza kartını bi sonraki denememde okumuyor.Ekranda aşırı derce bi sallanma mevcut.Yani rüzgar esse monitör sallanıyor.Ama hepsinden önemlisi bilgisayar aşırı ısınıyor.İşlemci ısısnı ölçtüğümde yaklaşık 15 dakikalık kullanım sonrasında ve bilgisayarı kasacak hiçbirşey yapmadığım halde ortalama 50-55 derecelik bi ısıyla karşılaşıyorum.Sizce bu ısı normalmi.Sizce servise mi göndermeliyim yoksa kendim yapabileceğim birşey varmı.Lütfen yardım edermisiniz?
arkadasım ısıdan önce yazdığın monitor hariç tum problemler için garantiye verebilirsin...fakat ortalama 1 ay elinde olmayabilir...alternatif makinen varsa bi dene şansını belki aksamında bir yerde sorun olabilir...
arkadasım kamera sorunu vista kullanıyorsundur onunla alakalı bir durum vistanın bi guncellemesi war onu yuklemen lazım
internette aratarak bulabilirsin guncellemeyi yukle sorun bitsin
alternatif iki makinam daha var.acer5520G ve toplama bi masaüstüm daha var.acerdede vista kullanıyorum ama hiçbir sorun çıkarmadı.zaten servise gönderdim.ısınma problemini fandan kaynaklanan bi sorun olabileceğini söylediler.bu arada ben mersindeyim ve bana en yakın yetkili servis adanada.kargo karşıdan ödemeli kabul etmediklerini söylediler 13 lirada kargo verdim.geri dönüştede en az bi o kadar daha verecem.bu nasıl garanti anlamadım.yetkili servis dediğimiz yerler tüm masraflar kendilerinden olmak üzere işlem yapmazlarmı.