Şimdi Ara

lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar blackberry bold aldım aldım ama pişman oldum bu nedir. -27 kontöre düştü kendi evimden wirelles internete bağlanmamla düşmesi bir oldu buna bir yardım lütfen ayarları falan varya yardımcı olun bilenler. iphone kullanyorum böyle bişey başıma gelmedi daha önce. şebekenin yanında sürekli edge yazıyor bundan dolayı mı bilmiyorum

• Arkadaşlar bende yeni BB kullanıcısıyım..gerçekten bu edge olayı benimde dikkatimi çekti..sürekli edge yazısısının gözükmesi normalmi.? bize pahalıyya patlarmı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: POSEIDON17

Arkadaşlar bende yeni BB kullanıcısıyım..gerçekten bu edge olayı benimde dikkatimi çekti..sürekli edge yazısısının gözükmesi normalmi.? bize pahalıyya patlarmı:)

Telefon hattı üzerinden bağlanırsan internete, patlamak ne kelime uçurur adamı uçurur. İlk faturanı beklemeye başla şimdiden.
  • Beyler bu iş için aylık 38 Tl vererek sınırsız internete bağlanacaksanız yoksa sadece hava atmakla kalarsınız.Telefon iş telefonu olduğundan bunu da yapın artık yauvv:D:D:D bu ay baya bir yüksek fatura da sizleri bekliyor olacaktır:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saahin

Beyler bu iş için aylık 38 Tl vererek sınırsız internete bağlanacaksanız yoksa sadece hava atmakla kalarsınız.Telefon iş telefonu olduğundan bunu da yapın artık yauvv:D:D:D bu ay baya bir yüksek fatura da sizleri bekliyor olacaktır:D:D

Yüksek mi??? Ben hala gülmeye devam ediyorum.
  • Dostum sürekli olarak Edge yazabilir. Onun anlamı bulunduğun o yerde Edge ile internete bağlanabilirsin demek.
  • blackberry demek bes ya da bıs aboneliği demektir. Aboneliğiniz yoksa blackberry kullanmayınız :)

www.blackberry.gen.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.