•islemci: Ryzen 9 5900x- • Anakart: MSI X570 TOMAHAWK WIFI- • RAM: 32 GB Hyperx •- • Ekran Karti: EVGA RTX 3080 10G- • •Sivi sogutma: Corsair h100x( Fani takmadan once fotograf cekmisim 2 fani var yani) - - • Kasa: COOLER MASTER SNIPER(dedigim gibi elimde kasa var degistirilebilir)- - • PSU: Corsair HX850W 80+ planinun- {YANINDA MONITOR iSTERSENiZ 144HZ VIEWSONIC 1080P 24 INCH MONITOR monitör dahil tamamı 29 bine anlaştık 3 senedir kullanılıyor sistem sizce fiyatı nasıl alınır mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lütfen acil yardım 2. El 29 bin eder mi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ekran kartının piyasası 13-15 arası değişiyor hocam. Diğer parçalar da 15 eder diye düşünüyorum. Fiyat fena değil normal bir kullanıcı hiç bir şeye dokunmadan 3-4 sene rahatlıkla istediği işi görür. (1080p olarak kullanacaksanız) Ekran kartı mining çıkması değil ise test edilip alınabilir, minin kartları bazen böyle sistemlerle satmaya çalışıyorlar, ekran kartı güvenlik etiketi sökülmüş mü testlerde gpu hotspot ve vram ısıları ne durumda. Bu bütçede monitör de alınacak ise 5600+4060 alınabilir sıfır hazır sistem olarak.
-
Hocam zaten monitörde dahil bu fiyata yazdım oraya bir bakarmısınız alınırmı toplam 29 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Al gitsin.
3080 in şuan sıfır 24 bin den başlıyor rakipleri; 4070s 25bin TL, 7800xt 20bin TL
Sıfır olarak Ekran kartı aynı seviyede bi sistem toplasan monitörüyle 50 bine gelir zaten
-
Hocam beni çekindiren kısım üç yıldır kullanılıyor olması yani sonuç olarak çok eskimiş olmasından ve performans seviyesinden korkuyorum riske değer mi sizce bütçem 40 bin normalde
Up
3080 Radeon RX 7700 XT seviyesinde bir kart
17000 tl civarı
şu sistemlerle karşılaştır
* 1080p oyun için en iyi PC oyun sistemleri (2) ~ 750-1.000 $ | DonanımHaber Forum
-
Ben 6 senedir aynı m2 ssd kullanıyorum ekran kartım 4 senelik. Araba lastiği değilki bu kullandıkça aşınsın
45 bine 7500f + 7800xt üzerine sistem inşa edilir monitörle .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X