Bildirim
Lütfen acil yardım ailemi nasıl ikna edebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lütfen bi yardım zor durumdayım bi akıl verin. -
Bölümün nedir ?
Muğla Üniversitesinin resimlerini gösterebilir hatta bir dosya bile hazırlayıp önlerine koyabilirsin.Dgs ve yatay geçişi onlara güzelce anlatıp Farabi programıyla Ankara dahil bir çok yere gidebileceğini , bölümünde aşarılı olabilirsen üst sınıftan dersler lalıp üniv erken bitirip yüksek lisansını Ankara'da yapabileceğni onlara güzelce anlat.Harita müh.,gıda müh,çevre müh ve turizm başta olmak üzere tm 1 bölümleri için elverişli bir yer Muğla.Bir çok turizm kentine yakın 2 tane havalimanı olan geniş yelpazeli bir kent.Staj imkanların ve yancı dili geliştirmen için olanağın çok.Hem Ankarabir büyükşehir dezavantajlarından oldukça uzakta olacaksın Muğla'da.
2 yıllığı burada tamamlayıp dgs vs ile 3.yıldan itibaren Ankarada olabileceğin ihtimali üzerinde çokça dur -
teşekkür ederim kardeşim bana ok yardımcı oldun. -
rica ederim @y.karagul
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X