Şimdi Ara

Lütfen acil yardım ailemi nasıl ikna edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada oturuyorum 2 yıllık Muhla üniversitesini tutturdum; ancak ailem ankara içi olmasını çok istiyordu suan onların muğla üniversitesini tutturduğumdan haberleri yok eğer göndermezlerse nasıl ikna edebilirim lütfen yardım

• Lütfen bi yardım zor durumdayım bi akıl verin.
  • Bölümün nedir ?

Muğla Üniversitesinin resimlerini gösterebilir hatta bir dosya bile hazırlayıp önlerine koyabilirsin.Dgs ve yatay geçişi onlara güzelce anlatıp Farabi programıyla Ankara dahil bir çok yere gidebileceğini , bölümünde aşarılı olabilirsen üst sınıftan dersler lalıp üniv erken bitirip yüksek lisansını Ankara'da yapabileceğni onlara güzelce anlat.Harita müh.,gıda müh,çevre müh ve turizm başta olmak üzere tm 1 bölümleri için elverişli bir yer Muğla.Bir çok turizm kentine yakın 2 tane havalimanı olan geniş yelpazeli bir kent.Staj imkanların ve yancı dili geliştirmen için olanağın çok.Hem Ankarabir büyükşehir dezavantajlarından oldukça uzakta olacaksın Muğla'da.

2 yıllığı burada tamamlayıp dgs vs ile 3.yıldan itibaren Ankarada olabileceğin ihtimali üzerinde çokça dur
  • barkido B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim bana ok yardımcı oldun.
  • y.karagul Y kullanıcısına yanıt
    rica ederim @y.karagul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.