Şimdi Ara

Lutfen Acil yardim.xp kurulumu sirasinda yukleme duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopuma xp kurarken, yukleme bi yuzdede tikaniyordu.tekrar tekrar denemistim ve 15. kerede falan oldu. 2 ay sorunsuz kullandim, bu sefer repair etmem gerekiyor ve yine ayni sey oluyor. sorunun sebebi hakkinda kesin biseyler soylenebilir mi? ben ram diyorum ama... yada harddisk olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braniac -- 7 Temmuz 2006; 11:48:19 >

• cd den olabilir kardeş cd de bi sorun youk dimi başka pc de deneseydin
  • Tıkanıyor derken hata mesajı felan yok mu? usbehci.sys ile ilgili bir hataysa yüklemeye geçmeden önce BIOS ayarlarından bütün USB'leri devre dışı bırakın. Genelde karşılaşılan bir sorun diye yazdım.
  • yok hata felan vermio, 34 dakka kaldi dio msela ve hic azalmiyo, sagdki yazilar ise degismeye devam ediyo, daha hizli, movie maker vs vs. laptop recovery cd si oldugu icin baska pcde deneyemem. hem 15. kerede olduguna gore cd de sorun oldugunu sanmiyorum. 3 aylik laptop zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braniac -- 7 Temmuz 2006; 12:15:19 >
  • ben cd-romdan falan bahsetmiyorum cd cizikse ondan olabilir hem takılıyor derken nasıl bi takılmı var ?
  • usb fare falan varsa onları çıkartıp kurulum yapmayı dene
  • yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cd de nasıl bi takılma oluyor
  • bence de kesin cd dendir, bende 1-2 gün boyunca uğraşıp kuramamıştım, notebook format menüsüne gelince kapanıyordu, bende bir çeşit kilit var zannedip bu beni aşar dedim ve arkadaşın teknik servisine götürdüm, ben daha çayımdan bir yudum almadan içerden delikanlı geldi "xp ingilizcemi olacak türkçemi?" dedi!!!
    normalde desktoplara format atıyorum aynı cd lerle ama notebook un aynı cd de hata vereceği aklıma gelmemişti,
    başka cdlerle deneyin ama cdler temiz ve kaliteli olsun mutlaka, notebookların cdromları çok narin çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

bence de kesin cd dendir, bende 1-2 gün boyunca uğraşıp kuramamıştım, notebook format menüsüne gelince kapanıyordu, bende bir çeşit kilit var zannedip bu beni aşar dedim ve arkadaşın teknik servisine götürdüm, ben daha çayımdan bir yudum almadan içerden delikanlı geldi "xp ingilizcemi olacak türkçemi?" dedi!!!
    normalde desktoplara format atıyorum aynı cd lerle ama notebook un aynı cd de hata vereceği aklıma gelmemişti,
    başka cdlerle deneyin ama cdler temiz ve kaliteli olsun mutlaka, notebookların cdromları çok narin çünkü.

• cd veya hdd...
  • yok ya cd den degil, cd'm orijinal zaten ve kurdum 2 kere bu cd den windows u, fujitsu nun verdigi cd yani.
    dier mesajlarimi cepten atiodum
    simdi 1 saat sonra dier bir partition a windows u tekrar kurmayi basardim
    ama hala digerini repair etmiyor
    cok garip ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braniac -- 7 Temmuz 2006; 14:32:29 >
  • Cd yi çıkar sonra karşına bir menü gelecek orada bu dosyayı at diye bir yer olacak ona tıkla ve cd yi tekrar tak...
  • arkadaşım farklı bi cd takıp dene. büyük ihtimal cd'den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baysemih
    arkadaşım farklı bi cd takıp dene. büyük ihtimal cd'den.

+1

Daha önce bu CD'den yüklemiş olman, bu CD sağlam olduğu anlamına gelmez.
    Çizilmiş yada okuma yüzeyi kirlenmiş olabilir. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.