Şimdi Ara

Lütfen Acill Yardımmmmm :@ Datron RTA 1030 Modemmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorumm Olacak Size İnşallah Aranızdan Sorumaa Cevap Verebilecek Arkadaşlarım Çıkabilir.

Benim Datron RTA 1030 Modemim Bir Tane Laptopum Ve Dizüstü Bilgisayarım War.İnternetim 4GB Lık 29 TL'lik.Laptoptan İnternete Modemim Wireless Sayesinde Bağlanıorum Yaklaşık 3 Ay Önce Modemimee Bağlantı Şifresi Koydum İlk Ay İşe Yaradı Ama Son İki Aydır Faturam Kota Yı Geçmeme Rağmen 40 TL Ve 50 TL den Aşağıya Gelmiyor Bağlantı Şifresi Koymuştum Onu Da Bulmuşlar Galibaa Çewremdede Dizüstü Bilgisayarı Olan İnsan Çokk Muhtemelen Şfreyi Bulup Girmişlerr,Daha Bugun 40 Tl Fatura ÖdediM Ewe Gelir Gelmezde Tekrar Deiştirdim Şfreyii.Fatura detaylarında Gece 3/5/6/7/8 Gibi Hep Girmişlerr Ben Bu BeniM Modemimden İnternete Bağlananlarıı Nasıll Bulabilirriimm ??? Acilen Bulupp Hesappp Sormakk İstiyorumm NEyee Güvenipteee Giriolarr Benden Bizden İzinsizz ??? Öle bi İhtimal Warmı Bu Gİrenlerrii Bulabilirmiyizzz ???
    ayrıca Faturada GeleN detaylarrda Kotayıı Baya Bi Aşılmıss Olarak Gösteriyorrr bEN En Fzla Ayda 1.5 GB İndiriormmdurr ... Benden Kaynaklanan Bişey Olucağını Sanmıyorumm .. .==??

ACİL YARDIM İSTİYORUM SİZDEN ...

• Senin modemde wirlessle bağlanan bilgisayarların isimlerini kaydediyorr mu bilmiyorum. Modem ayarlarına bakmanı tavsiye ederim.varsa ordan hangi ip den ve bağlanan pc ismini yazar..

Gelelim şifreleme olayına:
    Öncelikle WPA-2 şifreleme sistemini kullan. Ve de şifreni değiştir.. harf rakamlardan oluşan bir şifre..
    örnek: ae54kdiu322jdnhy2 böyle bir şifre kullan.Özellikle şifreleme sistemini WPA veya WPA-2 olarak değiştir.. WEB şifreleme sistemini kolay bunur o yüzden..

Hala giren olursa yapacak bi şey yok. Ağ kablosu ile bağlan ve wirlessi disable yap..:(

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster258 -- 14 Mayıs 2009; 15:38:42 >
  • çokk saoll kardeşim ama şuu modemde wirelessa bağlanan modemlerin isimlerii nerde kaydeder kii biraz açarmısın o konuyu benim pek bilgim olmadıgından müdahale edemedim olayaa
  • Datron un yapısını bilimiyorum ama bildiğim ölçüde birşeyler yazmak isterim.

Sonuçta modemin şifresini değiştiriyorum demişsin. işte o giridğin web arayüzünde tüm ayarlar var. Onları iyice bir içeriğine bak. Mutlaka orada göreceksin. Mesela bende linksys modem var. Satatus bölümünde tüm adsl bağlantı bilgileri ve lan+wireless bağlantı bilgileri var. kimlerin bağlanıp bağlanmadığını o pencereden görebiliyorum. wpa2 şifreleme kullanıyorum ve şifrem harf sayı ve asci kod diye tabir edilen karakterlerden oluşmuş bir şifre. Bu şifreyi herkes kolay kolay bulamaz. Bu yüzden içim rahat. Modem arayüz şifresinide yukarıda arkadaşın dediği gibi hafr ve sayı kombinasyonlarından oluştur. iş tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.