ARkadaşlar sabah 10 dan beri cafedeim her bilgisayara geçtim fakat aynı sorun devam ediyor
YoutubeGoogle video daily video mynet video ve aklınıza hangi video siteleri geliyorsa hepsini denedim. Ktunnelle bile denedim hiç bir türlü videolar açılmıyor
Yükleniyor.. Diyor oylece kalıyor.. ilerleme yok ama videonun süresini gösteriyor.
İnternetten dosya indirmeyi denedim malesef dosyayı kaydet diyorum aynı şekilde ilerlemeden bekliyor. Lütfen arkadaşlar yardım edin yoksa kafayı sıyırmak üzereyim yani o derece..
1. ihtimal: temp klasoru asiri dolunca buna benzer hatalar verebiliyor. Hele ki internet cafelerde durum mutaka bundan olabilir. temizleyip bilgisayari da yeniden baslatirsaniz buyuk olasilikla problem cozulecektir.
2. ihtimal: gunduzleri Turkiyenin yurtdisi cikis band genisliginin darligindan ve bu saatlerde yurtdisi baglantilarin yogunligindan kaynaklanan genel bir sikintidir.
daha baska ihtimaller varsa arkadaslar eklesinler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme