Şimdi Ara

Lütfen!arkadaşlar ramos mu ainol mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha önce hiç tablet kullanmadım.Fakat uzun süredir internette araştıyorum.En sonunda Ainol novo 10 captain ile ramos w30 arasında kaldım.Lütfen bir yardım

• Bende ayni sekilde arada kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainol Novo 10 Hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Ainol Novo 10 Hero

Ben de hero 2 dicem

http://www.chinagrabber.com/ainol-novo-10-hero-ii-quad-core-tablet-pc---10-1-gps-1-5ghz-act-atm7029-android-4-1-bluetooth-16gb---novo10-hero-2.aspx

Ama yine de biraz beklemek lazım kullanıcı yorumları için bence. Ramos için de çok iyi yorumlar gerek bizim forumlarda gerekse yabancı forumlarda fazlasıyla mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 5 Kasım 2012; 12:23:51 >

• Ainol neredeyse hergün yeni model çıkartıyor resmi güncelleme desteğinde sıkıntı olabilir söyleyim.

• Ramos almak dahamı mantıklı arkadaşlar yazılım desteği güncellemeler falan ainol kadar destek veriyor mu ? Bende almayı düşünüyorum Ramosun videolarını izledim geçişler falan çok hızlı sıkıntısız gözüküyor w30 modelinde. Sanırsam Flame en son çıkan modeldi ondan sornada Captain modeli çıktı . Alacak olsanız hangisi tercihiniz olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Ainol Novo 10 Hero

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.