Bildirim
Lütfen!arkadaşlar ramos mu ainol mu?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende ayni sekilde arada kaldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ainol Novo 10 Hero -
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
Ainol Novo 10 Hero
Ben de hero 2 dicem
http://www.chinagrabber.com/ainol-novo-10-hero-ii-quad-core-tablet-pc---10-1-gps-1-5ghz-act-atm7029-android-4-1-bluetooth-16gb---novo10-hero-2.aspx
Ama yine de biraz beklemek lazım kullanıcı yorumları için bence. Ramos için de çok iyi yorumlar gerek bizim forumlarda gerekse yabancı forumlarda fazlasıyla mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 5 Kasım 2012; 12:23:51 >
-
Ainol neredeyse hergün yeni model çıkartıyor resmi güncelleme desteğinde sıkıntı olabilir söyleyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramos almak dahamı mantıklı arkadaşlar yazılım desteği güncellemeler falan ainol kadar destek veriyor mu ? Bende almayı düşünüyorum Ramosun videolarını izledim geçişler falan çok hızlı sıkıntısız gözüküyor w30 modelinde. Sanırsam Flame en son çıkan modeldi ondan sornada Captain modeli çıktı . Alacak olsanız hangisi tercihiniz olur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
Ainol Novo 10 Hero
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışından tablet getirmek
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- tablette yazı yazarken elimi algılıyor
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- en iyi kuran uygulaması
- oneplus pad pro
- sms yönlendirme
- honor pad 9 pro
- en iyi tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X