Bildirim
LÜTFEN BAKIN FİFA 2011 donma sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dikkatli bakılınca ara ara takılmalar yapıyor oyun, bende de yapıyor. Özellikle gol atınca saliselik takılmalar var, ps3 versiyonunda da var, bende anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Dikkatli bakılınca ara ara takılmalar yapıyor oyun, bende de yapıyor. Özellikle gol atınca saliselik takılmalar var, ps3 versiyonunda da var, bende anlamadım.
hocam öyle anlık takılmalar falan degil oynanmyacak derecede oyun baslayınca takılma baslıyo menüde falan bisi yok kafayı yiycem yemin ediyom -
oyunda kronik bir sorun var daha fazla ayrıntı için easports un forumuna bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: apca[tr]
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Dikkatli bakılınca ara ara takılmalar yapıyor oyun, bende de yapıyor. Özellikle gol atınca saliselik takılmalar var, ps3 versiyonunda da var, bende anlamadım.
hocam öyle anlık takılmalar falan degil oynanmyacak derecede oyun baslayınca takılma baslıyo menüde falan bisi yok kafayı yiycem yemin ediyom
Anladım... dediğin takılma bende olmuyor, donanımsal bir arızamı diye düşündüm ama diğer oyunlarda problem yaşamıyorsun sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X