Şimdi Ara

Lütfen bana sorunsuz bir araç önerin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fordun pejo motor taşıdığını da biliyormusun fly

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Biliyorum sinirliciğim sinirlenme diesel üniteleri peugeot üretimi. Normal binek mazotlu araba alıp ticari amaç dışında kullanmakta ayrı bir  

Fransızların motor konusunda eline kimse su konduramaz güzel yapıyorlar mersoya motor vermek her babayiğidin harcı değil

Ford fiesta yeni model vardı sanayide 3 silindir ecoboost 1.0 conta yakmış dağıtmışlar baktım triger kayışı motor yağının içinde çalışıyor. O kayış ne kadar uzun ömürlü olur sence ? Fordta da kusursuz mühendislik yok değil.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Niye ya, geçen c5 ile uzun yola çıktım, 140 150 basa basa yol gittim 1000 km de 1500 lira yaktı benzinli arabayla yapsan bunu 3000 liradan aşağı kurtulamazsın, tüplüyle yapmaya kalksan zaten yapamazsın subapları yakarsın.

Basmazsan koklar yeni nesil benzinlilerde sinirlim her gün uzun yola gidecek paran varsa orasını bilemem. Tüplüyle de yaparsın millet taa adanadan istanbula gidiyor broadwayle samarayla toyotalarla. Ben 120ps transitimle basmıyorum sevkiyat yetiştirmeme rağmen mazotlu motor fazla devir çevirmeyi sevmez ömrünü kısaltma motorun yeni yağ simsiyah oluyor hemencecik zaten ömürleri kısa  

140 150 aceleyle gittik yahu. Zamandan kazandık. Dizel bunun için var. Benzinli de yapar pekala tabiki ama adamın ebesini ağlatır.

sametyoutube
    182 hp civic yakıt tüketimi ( uzun yol )
    https://www.youtube.com/shorts/LMMAsqXm0ms
    Flycım benzinli araba hafif rampa gördüğü anda tork üretmek için benzini içmeye başlar bahsettiğim hızlarda. İniş aşağı testleri dikkate alıp sonra ocağına incir ağacı dikme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 28 Kasım 2023; 21:36:43 >
    Aynen katılıyorum. Yağını suyunu koy bin dedikleri araba 40 binde katalizör parçaladı ve 35 bin masraf açtı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ipekyolu37 İ kullanıcısına yanıt
    Garanti karşılamadımı hocam

Araç 2017 model garanti bitti(bitmiştir) diye düşünüyorum

7 sene bilmem kaç bin km garantisi var demiyorlarmıydı. Öyle hatırlıyorumda.

Hocam bu hafta 2011 model 1.6 otomatik Cruze u satıp 2017 Corolla aldım. İnan bana tam anlamıyla attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum. İmkanınız varsa Cruze a devam edin bence. Hondayi bilmem ama Corolla Cruze dan sonra sırf peynir tenekesi gibi geldi bana. Bu arada sattığım araç 160 bin km'de idi aldığım araç ise 58 bin km'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araçta LPG var bahaneleri var 7 yıl garanti olsa bile bir şekilde kullanıcı hatasına bağlıyorlar.

Demekki herşeyleri kolpa. Hani sahip çıkıyorlardı araçlarına. Millet tüm lpg taktırdı güvenip.

• Bende ucuz yollu Cruze alayım diyordum ama konu sahibide cruzeden kaciyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanlış yakıt koyulmuş ( fark etmezsiniz depo yarımdır 5-10 lt mazot koymuşlardır örneğin veya LPG için yanlış ayar yapılmıştır. Bunun haricinde belli km den önce aracın katalizörünü eritemezsiniz. Çok uzun süredir otomotiv sektöründeyim bilindik tüm markalarda durum bu şekilde. Yağını, suyunu koymak önemli de aracı yürüten de yakıt.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.