Şimdi Ara

Lutfen bi akil verin bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 4 ve ipad sahibiyim. Ayrica toshiba laptopta var 1,5 sene once aldigim. Toshibayi satip bir macbook pro 13'' almak uzereyim. Ancak kararszm cok sizce bu cok gerekli mi bnm icin? Gerci ipad geldgnden beri laptopu sadece office icin kullaniorum. Macbooktada ole olcak szce napayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanaso
    Arkadaslar iphone 4 ve ipad sahibiyim. Ayrica toshiba laptopta var 1,5 sene once aldigim. Toshibayi satip bir macbook pro 13'' almak uzereyim. Ancak kararszm cok sizce bu cok gerekli mi bnm icin? Gerci ipad geldgnden beri laptopu sadece office icin kullaniorum. Macbooktada ole olcak szce napayim?

Arkadaşım millete mal varlığını söylemek zorunda mısın? Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun? Söylemediğin araban,evin kaldı mı? Yeter be!
  • Warya aklimin ucundan bile gecmemisti bole dusuneceginiz. Sadece bi akil almak istedim hepsi bu. Nedir bu agresiflik anlamadim ki!!!!! Ayrica forumda neyin dikkatini cekecem nasil cekecem onuda anlamadim. Sanal ortam sonucta. Efendi olunuz.
  • Fusion islemcili mbp ler nisan da satisa sunulabilir gibi. Bu arada ipad icin de office programi var diye biliyorum, illa bilgisayarinizi kullanmak zorunda degilsiniz Tek office i kullanacaksaniz baska agir uygulama kullanmayacaksaniz ucuz yollu bir cihaz daha iyi tercih olabilir gibi, karar sizin tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.