Beyler sizde``de oyuna girince cokk lag varmı aşırı lag var bu nun yüzünden oyunu bırakıcam öyle böyle dğil acaba yenidn yüklesem geçermi sro bye
Ewt bende de aşırı war ama şu sıralar şu saatler başladı.Sabah bi de dün gece 11den sonra süperdi.Hiç lag yoktu.Ama mrk etme bu sorunu çözerler yaa.Daha önceleri de yaşamıştım bayaa.Salıdan sonra oluyor...
1.Konu YAnlış yerde 2.Süper bi lag war bnde
quote:
Orjinalden alıntı: draq10
1.Konu YAnlış yerde 2.Süper bi lag war bnde
3'üde ben ekliyim
ya arkdaşlar öyle böyle dğil char durmsdan yatıyo dc yeyi bıktım artık ex düşytü %98 di % 00.01 düştü nerdeşse
yeni char alıcaktım ondanda vaz geçicem böyle olursa al işte gene dc kırcam pc ya 2.0mhz bide işlemcisi var bilgisayarın ben böye pc yi yaprım
2 gün önce hiç lag yoktu bayram gelince oyuna giriyorum dakada dc yiyo
son 2-3 gündür bende aşırı lag var kafayı yiycem ticketler boşa gidiyo yatıp yatıp duruyo çar.
benim server da tibet ya bu ne ya !
Salı günü düzelmesse bu lag olayı oyunu bırakmayı düşünebilirim. 2 yıldır oyunuyorm hayatımda böyle lag görmedim ben
aynen arkdaşım bune ya derhal el atılmalı bu olaya
oh be lag azldı alahım sana şükrüler olsun eleşürkür bota bırıka bilrim ne mutulu sro oyunuyorum diyene
evet lag bitti allaha şükür inş hep böle olur :D
herkeze ii fromlar herkezin şimdiden bayrımını kutlarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme