Şimdi Ara

Lütfen Bir Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben silver premium almayı dusunuyorum.Fakat gelen trinayı 60 level olmadan trade yada pazar yoluyla satamıyomusum.Ne kadar dogru bu ??

(cevaplar için teşekkürler)

• Bakıosnz cevap yazmıosnz ya
  • ewt yrdm edinnn
  • uppppp
  • quote:

Ben silver premium almayı dusunuyorum.Fakat gelen trinayı 60 level olmadan trade yada pazar yoluyla satamıyomusum.Ne kadar dogru bu ??

ister silver al ister gold al lvl 60 olmadan trinayı ne pazara koyabilirsin nede trade. power up storeden aldığın her şey için geçerlidir bu benim bildiğime göre. 2 ay önce bende almıştım warrioru 60 yapmadan alamadım bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybergamer -- 13 Şubat 2007; 17:15:58 >
  • Daha önce onlarca kez sorulduğu ve cevapnadığı için millet sıkılmış olmalı ki cvp bile yazmıyor artık..

POWER UP STORE DEN ALINAN SCROLL LAR VE SİLVER VEYA GOLD PREMİUM ALDIĞINDA GELEN TRİNAYI,
    60+ LVL OLMADAN SATAMAZSIN, TRADE EDEMEZSİN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cybergamer

quote:

Ben silver premium almayı dusunuyorum.Fakat gelen trinayı 60 level olmadan trade yada pazar yoluyla satamıyomusum.Ne kadar dogru bu ??

ister silver al ister gold al lvl 60 olmadan trinayı ne pazara koyabilirsin nede trade power up storeden aldığın her şey için geçerlidir bu benim bildiğime göre. 2 ay önce bende almıştım warrioru 60 yapmadan alamadım bişi

Ne kadar saçma ya böle şey mi olur.Böle bişey yapmalarının sebebi ne olabilirki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LETTERDANDAMI YOLLANMIOO:D
  • hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris123

quote:

Orjinalden alıntı: cybergamer

quote:

ister silver al ister gold al lvl 60 olmadan trinayı ne pazara koyabilirsin nede trade power up storeden aldığın her şey için geçerlidir bu benim bildiğime göre. 2 ay önce bende almıştım warrioru 60 yapmadan alamadım bişi

Ne kadar saçma ya böle şey mi olur.Böle bişey yapmalarının sebebi ne olabilirki ?

nedeni herkes 60+ olsun ardream boşalsın biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.