Şimdi Ara

Lütfen Bir bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım okulda matematik veya biyoloji seçiyoruz seçtiğimiz derse göre o dersi daha fazla görüyoruz ama ben tıp için biyoloji seçtim eğer matematik olan bir sınıfa geçersem özellikle matematik ve fizikte (bu iki öğretmende üstat seviyesindedir) çok çok iyi iki öğretmen kazanmış olacağım. Sizce ne yapayım? ank_yer_6, Wirm, PGAL abilerim/ablalarım sizdende yardım istiyorum ne kadar kısa zamanda dilekçe verirsem o kadar iyi olacak :)

MF-3’te;
    Türkçe yüzde 11,
    Temel Matematik yüzde 11,
    Sosyal yüzde 7,
    Fen yüzde 11,

LYS

Matematik yüzde 13,
    Geometri yüzde 5,
    Fizik yüzde 13,
    Kimya yüzde 14
    ve Biyoloji yüzde 15;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürkan11223344 -- 16 Eylül 2013; 23:28:28 >

• sadece daha fazla görmek içinse bu seçim ve kesin olarak tıp istiyorsan bio. seç derim ama çok fazla da önemi yok hangi dersleri daha çok seviyorsan seç onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

sadece daha fazla görmek içinse bu seçim ve kesin olarak tıp istiyorsan bio. seç derim ama çok fazla da önemi yok hangi dersleri daha çok seviyorsan seç onu

İki sınıftadaki biyo öğretmeni çok kötü(aynı öğretmen). Çok iyi olanları bulursam hemen geçerim. Siz bu şartlarda matematik bölümüne geç mi dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürkan11223344

quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

sadece daha fazla görmek içinse bu seçim ve kesin olarak tıp istiyorsan bio. seç derim ama çok fazla da önemi yok hangi dersleri daha çok seviyorsan seç onu

İki sınıftadaki biyo öğretmeni çok kötü(aynı öğretmen). Çok iyi olanları bulursam hemen geçerim. Siz bu şartlarda matematik bölümüne geç mi dersiniz?

ben öyle yapardım
  • Mat seç. Bio 11 konuları çok kolay ama bu sene mat 11 konularından 2 boşum var mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Mat seç. Bio 11 konuları çok kolay ama bu sene mat 11 konularından 2 boşum var mesela

Geçmeye çalışıyorum. İstediğim şubeye geçebilirsem çok çok iyi olur benim için inşallah olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.