Şimdi Ara

lütfen biri öğretsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu forumları çok takip ettim ama bölük pörçük her yazı bende fazla bişey anlamadım lütfen ya şu flash yükleme olayını adamakıllı anlatan bir topik açın yada bana yazın e398 motorola telefonum çöktü artık ışıkları kendi kendine yanıyo bazen hiç yanmıyo bazı menülere giremez oldum bu telefona nasıl yeni bir flash yüklerim bana lütfen anlatın yardımlarınız için teşekkürler

• birincisi "adamakıllı anlatan bir topik açın" şeklinde kimseye emir veremezsin kimse sana anlatmak zorunda değil ancak rica edebilirsin bu 1. Bir diğeri forumdaki "bölük pörçük" die tabir ettiğin yazılar birçok kişiye ışık tutmuş başarıya ulaştırmıştır bu 2 . 3.sü, sonuncusu ve en önemlisi bir şeyi öğrenmek istiyorsan arama yapmalısın & araştırmalısın bu yöntem akılda daha kalıcıdır.

Teşekkürler
    Ugur851
  • Ugur851 arkadaşım barhonda ya emir vermek konusunda kızmakta haklısın daha kibar olabilirdi ama e398 topikleri 177 sayfa hangi birini okusun herkesin işi gücü var
  • sorun şu daha önce defalarca bu konu hakkında yardım istedim ama bir cevap alamadım yazımı yanlış anlayanlardan özürdilerim ama e398 topiği tıklım tıklım üstelik son sayfalarda açılmıyor.
  • lütfen yardım isteğimi geri çevirmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.