Şimdi bir oyun arıyorum bu oyun strateji türünde 1.Dünya savaşından başlayıp 2.Dünya savaşına kadar devam eden bir oyun. savaş içinde biraz men of war'ı anımsatıyor fakat önceden hazırlağımız birlikler ile saldırıya geçiyoruz ana haritasında da hoi 4 ü anımsatıyor bu haritada askeri ve sanayi geliştirmeleri felan yapıp ülkelerle felan savaşıyoruz dönem ilerledikçe oyunda tank teknolojisi felan gelişiyor atom bombası felan yapabiliyoruz oyunun strateji konusunda fiziksel yapısı çok iyi fakat yapay zekası biraz kötü 4 ülke seçebiliyorduk sanırsam ingiltere almanya rusya fransa bunlar ile oyunu oynuyorduk daha nasıl anlatıcam bilemiyorum ama en önemli özelliği oyunun çok fazla bilinmemesi ve hatta nerdeyse hiç bilinmemesi fakat reklamı felan yapılsa çok fazla kşiye erişebilecek oyun hatta şöyle bir benzetme de yapabilirim oyunun savaş bölümü birazda world of conflict oynayan ve hatırlayan varsa söylerse çok sevinirim. :) not: bir anlık aydınlanma sonucu oyunu buldum arkadaşlar strateji severlere oynamasını öneririm ismi Aggression: Reign over Europe biraz eski olsa da çoğu oyuna taş çıkartır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozkraa -- 1 Kasım 2020; 6:53:26 > |
Bildirim