Şimdi Ara

Lütfen buraya bakın İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdaki hukuk fakültesi hakkındaki bir bilginiz var mı ?
    İnternette hiç bir bilgi yok hakkında nasıldır güzel midir ? En ufak bir bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hedefim İstanbul Hukuktu olmadı 16 bin geldi.Sonra bu okulu gördüm yeni açıldığını görünce şüpheye düştüm direk Anadolu üniversitesi ve Akdeniz üniversitesine yöneldim.Sonra son kez bakayım dediğimde bir kaç yoruma denk geldim akademik kadrosu çok iyi ilerde değerlenecek tarzında.Bu sefer tekrar şüpheye düştüm.
    Son 4 günden beri 50 defa fikrim değişti.Allah düşmanıma bu tarz bir sınav süreci yaşatmasın
  • ben hukuk binasında hazırlık okudum bina süleyamnşahın binası pek güzel deil.en alt katında basketbol sahası var.şehir dışı yazabiliyosan şehirdışı yaz bence.bina zaten kartal devletin orda ara sokaktaydı.ana kampüste bile olmıcaksın yani yazarsan.
  • GehenGehenGülenAdam kullanıcısına yanıt
    Hukuk binası inşaatına başladı. 1-2 sene dediğiniz yerde olacak. Ondan sonra ana kampüste.

La mustafa senmişsin şimdi profilden gördüm. Sen yaşıyomuydun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubukelemon -- 22 Temmuz 2017; 4:9:5 >
  • cubukelemon C kullanıcısına yanıt
    sen kimsin kardeş :D :D :D

arif sen misin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GehenGehenGülenAdam -- 22 Temmuz 2017; 22:41:36 >
    arif benim
    kusturmalı death metal kullanıcısına yanıt
    @kusturmalı death metal sen misin arif cidden :)

@GehenGehenGülenAdam kanka kimliğimi açık etmem. Ama okuldakilerin burda takılması güzel hoşuma gitti :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    arada trollemeye giriyoz işte :D özelden yaz kimsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GehenGehenGülenAdam -- 23 Temmuz 2017; 16:56:18 >
  • İstanbul Medeniyet Üniversitesi hakkında bu konu üzerine bilgili birinden duyduklarımı aktarayım...

AKP Hükümeti Boğaziçi ve ODTÜ gibi marka değerleri yüksek okullara yaklaşamıyor çünkü öğrenci kitlesi hükümetle çok zıt.Bunun için kendilerine yeni bir üniversite açtılar ve buna göre bir ortam yaratacaklar.Eğitim kadrosu ve imkanlar açısından çok beslenen ve ileride çok değerlenecek bir üniversite.Ortam açısından sıkıntın olmazsa kesinlikle yaz bundan 5 sene sonra Medeniyet Üniversitesi'nden mezun olmak çok güzel bir şey olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    berke ifşa oldun kardeş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.