Arkadaşlar merhaba. Siden ufak bir ricam olacak. Makinalardan hiç anlamam sadece almışken iyi bir makina alıp mezun olmadan bol bol fotoğraf çekmek istiyorum. Walmart.com ve bestbuydan makinalara baktım. Aşşağıda sıraladıklarımdan birini almayı düşünüyorum.(Tabi sizin ayrıca önereceğiniz bir makinada olabilir). Resim kalitesi, makinanın küçük olması benim için önemli özellikler. Bana şu an şu makinayı al deseniz alacağım. Çünkü bu iş çok uzadı ve seçim yapmak çok zor. Vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sonuçta hepsi de amatör çekim yapmak için üretilmiş amatör kullanıcılara hitap eden makineler seçmişsin.yani amatör derken aile, arkadaş,doğum günü...vb. gibi durumlarda çekim yapılacak makineler....seçmiş olduğun marka ve modellerin hepsi de senin işini haddiden fazlasıyla halleder.seçtiklerinden en ekonomik olanı hangisiyse onu almanı tavsiye ederim...
Haklısın ama mutlaka bu makinaların birbirinden farkları vardır. Aralarında en iyi olanı almak istiyorum. Yurt dışından geleceği için aralarında çok büyük fiyat farkı yok. Almışken iyisini alalım. Profesyonellerin tavsiyelerini bekliyorum. Sağolun..
CASIO EX-S600 u tavsıye ederım sana sony i ele bence aradan canon a bişi diyemem ama istersen CASIO S600 TEAM topic inden bakabilirsin bır suru resım koyduk arkadaslarla inceleme fırsatım olur ve yorumları okursun
video kalıtesınınde ıyı olmasını ıstersen casıo yu kesınlıkle onerırıım sana orda vıdeo larınıda bulabilirsin gece cekımı manzara macro gıbı bır cok ornek bulunmakta
Öncelikle sony, sonra canon tercihin olsun derim
Sony N2 ile Canon sd630 arasındayım.N2 70 dolar pahalı değer mi sizce
Orjinalden alıntı: ildeniz1 ....Walmart.com ve bestbuydan makinalara baktım.... . Aralarında en iyi olanı almak istiyorum. Yurt dışından geleceği için aralarında çok büyük fiyat farkı yok. Almışken iyisini alalım. Profesyonellerin tavsiyelerini bekliyorum. Sağolun..
hocam bu siteden nasıl alıyorsun ya normal kredi kartını vererek mi? gelmezse nereye başvuracaksın? gümrükte sorun olmuyormu? daha önce hiç alış veriş yaptınmı buradan? detaylı olarak anlatırmısın sana zahmet??
Siteye sadece Amerika dan sipariş verilebiliyor.Benim arkadaş geldi ona aldırttım. 7 sene önce bir abimiz amazon.com dan sipariş vermişti ürün gelmişti.Tabi şartlar çok değişti. Zannetmiyorum göndersinler.
bencede casio olsun derim tercihin videosu gerçekten süper ve çok az yer kaplıyor 2 gb karta en üst (fine) kalitede 77 dk video çekebiliyorsun fotoğraflarıda çok güzel bence casio
quote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
bencede casio olsun derim tercihin videosu gerçekten süper ve çok az yer kaplıyor 2 gb karta en üst (fine) kalitede 77 dk video çekebiliyorsun fotoğraflarıda çok güzel bence casio
Arkadaşların hiçbiri dünya literatürünü izlemiyor sanırım Casio'nun saat üreticisi olduğunu unutmayalım bide. Olaya bütünsel bakmayı beceremiyoruz. Canon IXUS-65 -640x480 video 3" lcd 6.0 mp 3x zoom. Casio'nun tasarımıda kötü ayrıca.
ona bakarsan canonda yazıcı üreticisi üstelik casionun tasarımına kötü diyen ilk seni görüyorum
casio kardes s600 manyaq bişey adamın aklını alı valla süper çekiyor ama imkanın varsa s770 al
Valla Canon ixus 65 aldım.Cumartesi geliyor.Casio ile kıyasla içim rahat ama Sony N2 de kalmadı değil aklım.Bi sevindiğim yönü N2 de ekranı parmaklıyacaktık büssürü uğaş dur sonra. Kalem var diyeceksiniz onun da ömrü 1 ay. Neyse aldık artık hayırlısı olsun bakalım.
Ne diyelim artık, hayırlı olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
ona bakarsan canonda yazıcı üreticisi üstelik casionun tasarımına kötü diyen ilk seni görüyorum
doğru canon da yazıcı üreticisi ama international baktığımızda canon markası öncelikle optik ürünlerde öne çıkıyor fotoğraf makinası, lens, dürbün..vs gibi ve fotoğraf makinalarında kullanmış olduğu lensleri kendisi üretiyor casio ya gelince genellikle saat, hesap makinası vs elektronik araç gereçlerle tanınıyor ve fotoğraf makinası üretiminde köklü bir geçmişi yok bu arada sony de büyük bir marka fakat o da fason üretim yaptırıyor lenslerini Alman karls zeiss firmasının o da fotoğraf makinasını ürünlerinde çeşitlilik olsun diye mi yeşillik olsun diye mi bilemeyeceğim ama ne amaçla koyduğunu kesinlikle şunu söyleyebilirim fotoğraf makinası alacak arkadaşlara köklü ve bu işte yıllarca üretim yapmış firmalardan almalarını tavsiye ederim nikon, canon ..vs gibi
valla casio ex-s600 ü çoğu canon a serisine tercih ederim slr almayı ve ixus ları zaten düşünmüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme