Şimdi Ara

lütfen çevirirmisiniz ne diyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • We will be taking the Knight Online game servers down at approximately 3:00pm Pacific Standard Time for quick server maintenance. The downtime is expected to be less than one hour. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience during this maintenance window.

• Biz, çabuk servisçi bakımı için barışçı standart zaman yaklaşık olarak 3: 00pm aşağı şövalyeyi internet üzerinde oyun servisçilerine alıyor olacağız. Downtime, bir saatten daha az olmak için beklenir. Biz, rahatsızlık için özür dileriz, ve bu bakım penceresi esnasında senin sabrın için sana teşekkür ederiz.

hemen cevir den cevirdim cümleler bozujk olabilir
  • bu nerde çıktıki kardeş
  • www.knightonlineworld.com a girersen görürsün
  • oki cok saol ama burda ne demek istedigini hala anlamadım 3 saat serverler bakımamı alıncakmıs ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

Biz, çabuk servisçi bakımı için barışçı standart zaman yaklaşık olarak 3: 00pm aşağı şövalyeyi internet üzerinde oyun servisçilerine alıyor olacağız. Downtime, bir saatten daha az olmak için beklenir. Biz, rahatsızlık için özür dileriz, ve bu bakım penceresi esnasında senin sabrın için sana teşekkür ederiz.

hemen cevir den cevirdim cümleler bozujk olabilir

barışcı falan diyor sanki ufolulardan gelmiş msj gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu iptal
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.