Bildirim
lütfen çevirirmisiniz ne diyor ?
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Biz, çabuk servisçi bakımı için barışçı standart zaman yaklaşık olarak 3: 00pm aşağı şövalyeyi internet üzerinde oyun servisçilerine alıyor olacağız. Downtime, bir saatten daha az olmak için beklenir. Biz, rahatsızlık için özür dileriz, ve bu bakım penceresi esnasında senin sabrın için sana teşekkür ederiz.
hemen cevir den cevirdim cümleler bozujk olabilir -
bu nerde çıktıki kardeş -
www.knightonlineworld.com a girersen görürsün -
oki cok saol ama burda ne demek istedigini hala anlamadım 3 saat serverler bakımamı alıncakmıs ? -
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
Biz, çabuk servisçi bakımı için barışçı standart zaman yaklaşık olarak 3: 00pm aşağı şövalyeyi internet üzerinde oyun servisçilerine alıyor olacağız. Downtime, bir saatten daha az olmak için beklenir. Biz, rahatsızlık için özür dileriz, ve bu bakım penceresi esnasında senin sabrın için sana teşekkür ederiz.
hemen cevir den cevirdim cümleler bozujk olabilir
barışcı falan diyor sanki ufolulardan gelmiş msj gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X