Şimdi Ara

Lütfen çok acil yardım CSS Nasıl Online Oynarımm??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin şu an yaklaşık 6-7 kişi beni bekliyo CSS yi oynıycaz hepimiz aynı cd den yükledik. Nasıl online oynayaiblirim bu soruyu yaklaşık 1-2 aydır her sitede sordum sonra da "Donanım haber e nie sormadım ki yaa" dedim ve işte burdayım. Lütfen çok acil yardım edin link mi indircez? Bende çok yer var indiririm. Orjinal cd mi gerekio? Orjinal derken nasıl orjinal? Ben dükkandan satın aldım ama cs koleksiyon diye aldım çoğu içinde var bu orjinal sayılır mı? Lütfen çok acil!!!

• http://store.steampowered.com/app/240/

Steam üzerinden satın alıp oynayabilirsiniz.
  • teşekkürler ama ben satın almadan oynamak istiyorum.....
  • Nonsteam ve korsan oyunla ilgili link ve bilgi paylaşımı yapmıyoruz.

Steam üzerinden çok daha zevkli ve hilesiz olarak oynayabilirsiniz. Steam kullanımı kolaydır ve zevklidir, satın aldığınıza pişman olmazsınız.
  • anlamadınız ben korsan almadım, sadece ben bişey satın almam için yaşım küçük daha 12 yaşındayım, ve ayrıca ben hile kullanmıycam.
  • Size hile yapıyorsunuz demedim zaten, Steam üzerinden oynarsanız çok daha zevkli olur, orjinal oyun sahipleriyle seviyeli ve hilesiz bir biçimde oynarsınız dedim.
  • nasıl oynanacagını bılmıyorum ama arkadaslarınla oynuaycaksan 'hamachi'yi bir dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi sürü boş server var oraya arkadaşlarınıda al ve kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 30 Mart 2010; 1:01:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.