Şimdi Ara

LÜTFEN ÇOK ACİL YARDIM!!! Folder Access ile şifrelediğim dosyayı açamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Çok acil bir yardıma ihtiyacım var. Olayı kısaca özetleyeyim. Benim 500 gb bir harddiskim var. bunun içerisinde kendime ait özel bir klasörüm var 14 gb büyüklüğünde. bu harddiski bazen arkadaşlarıma veriyorum ve içerisindeki benim özel dosyamı görmelerini istemediğimden folder access isimli bir program ile şifreledim. daha sonra harddiski verdim ve geri geldiğinde şifrelenmiş olan klsörümü açmam icab etti ve aç dediğimde direk denetim masasına girdi. daha sonra birlikte aç deyip folder access programını seçiyorum fakat o program ile açılmıyor.. bütün denemelerime rağmen açamadım.. dosyanın simgesi denetim masası simgesi şeklinde görünüyor ve çift tıklayıncada denetim masası açılıyor direk. ama dosya boyutunu hala 14 gb olarak gösteriyor. bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ederim.. 10 yıllık fotoğraflarım videolarım hepsi içerisinde.. oğlumun bebeklik videoları ve fotoğrafları, düğün fotoğraflarım videolarım ve daha birsürü şey.. off offf.. lütfen yardım edin.. şimdiden sağolun...

• birlikte aç folder access dediğin zaman tepkisi ne oluyor ? normalde o şekilde açılöması lazım ..

istersen pc den folder access i kaldır ... sonra tekrar kur...

bu şekilde şifrelenen dosyalar ... pc ye format attıktan sonra pc adını değiştirenler için açılmayabiliyordu ... şifrelenen sistemin adı tekrar yazılıp girilince açılıyordu

seninkide böyle bir sorun olmasın ?
  • ilgilendiğin için teşk ederim.. sanırım senin dediğin gibi birşey olabilir.. bunu düzeltmek için ne yapmalıyım peki...??
  • şifrelediğin pc adında bir kullanıcı aç o kullanıcı ile sisteme gir o kullanıcı ya programı kur orda açmaya çalış
  • tamamdır üstadım çok sağolasın.. sorun çözüldü.. peki benim bu ihtiyacımı karşılayabilecek bir program önerebilirmisin bana.. birde eğer bu programın ne olduğunu unutsaydım açma şansım hiç olmayacakmıydı..??
  • dosya uzantısına göre programın adını bulabilirsin .....

başka tür yazılım bilemiyorum ben kullanmıyorum ne desem yalan olur :)
  • üstadım çok teşk. ederim.. beni büyük bir dertten kurtardın.. sana minnettarım.. çok saol.. selamlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm arkadaşalar benım sorunumda buna benzer ama farklı ben makınaya format attım ve format atmadan önce şifrelediğim dosyaları şifre programından çıkarmayı unutmuşum ve şimdi açamıyorum o dosyaları aynı programı tekrar kurmama rağmen açamıyorum acilllllllllllll olarak bi yardım lutfen
  • Selamun Aleyküm. Arkadaşlar ben de böyle bir sorun yaşıyordum. Çok şey denedim hiç bir çözüm bulamadım. Basit yöntemler çarpmadı gözüme. Ama asıl çözüm onlarmış. Şifreli dosyayı rar lıyorsunuz iş bitiyor. Sonra dosyanın içine girip bilgilerinizi kurtarabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salthuk -- 9 Mayıs 2010; 16:25:47 >
  • Arkadaslar basımız sagolsun cozumu formattt
  • quote:

Orijinalden alıntı: salthuk

Selamun Aleyküm. Arkadaşlar ben de böyle bir sorun yaşıyordum. Çok şey denedim hiç bir çözüm bulamadım. Basit yöntemler çarpmadı gözüme. Ama asıl çözüm onlarmış. Şifreli dosyayı rar lıyorsunuz iş bitiyor. Sonra dosyanın içine girip bilgilerinizi kurtarabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

umarım yönteminiz ile kurtarırım dosyayı..

• Slm arkadaşlar
    benimde bu programla ilgili bı sorunum var. şöyle ki;
    şifrelediğim klasörü daha sonra acmak istedim fakat klasoru acmadı.işin tuhaf tarafı klasör programda gözüküyo fakat bilgisayarda olması gereken yerde yok!!! yani programın üzerine sürükle gibi bi durum söz konusu değil.picasa ile de denedim ama yok bulamadı. baya yuklu bı klasor oldugu için c surucusunun kapasıtesınıde baya bı kılitliyo. yani anlayacagınız format atmadan yapabıleceğim herhangi bişey var mı acaba? yardım için şimdiden teşekkürler

---------------------------
    Folder Access
    A folder with same name already exist at current location.

Please remove that folder and then try again.

yazısı cıkıyoo ve program kitleniyo. bunu da dip not olarak vereyim:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.