Şimdi Ara

### LÜTFEN DIKKAT EDELIM ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda forumdan bazı arkadaşlar kendilerine gelen amatörce yapılmış mail sıfırlama ile ilgili mailller alıyorlar bu konuda uyarmak istedim bu lamer die hitap ettigimiz şahıslar normal bir msn, mynet vs. açıp bazı sitelerden yada programlardan ( @ ) den sonrasını degiştirebiliyorlar hatta olayı aşanlar ( @ ) den önceki bölümü bile degiştirebiliyorlar...

Örn. @knightonlineworld.com yada info@knightonlineworld gibi... Nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama yapıyorlar. ßnm arkadaşımda yapıyordu bir siteden !

Arkadaşlar şunu unutmayınki k2 daha kendi resmi sitesini trojan dan bile koruyamayan bir şirkettir yani demek istedigim k2 gelipte bizim hayrımıza böyle özene bezene bir şifre sıfırlama mail i göndermezki defalarca gold pre alan üyeleri bile ticket la zar zor şifre degiştiriyorlar.

Not : Hack işlerinden fln anlamam ama bu kadarınada kafamız basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 30 Nisan 2007; 12:45:55 >

• +1
  • Up hiç yorum yokmu !
  • Nese okumanız bile yeterli yorum yapmanıza gerek yok bilginiz olsun yeter.
  • kaanka kusra bakma onu ben yolDIM SAKA NNİYETİNE KUSRA BAKMAYIN BEN KENDİM SAKA NİYETİNE YOLAdım onun hiçbir LALAKSI YOKTUR KİMSE SANMASIN ÇÜNKÜ OYUNDAN TANIYORUM DİYE YOLADIM
    KANKA ÖZÜR DİLERİM ÖZÜRÜ KABUL EDİN NE OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

kaanka kusra bakma onu ben yolDIM SAKA NNİYETİNE KUSRA BAKMAYIN BEN KENDİM SAKA NİYETİNE YOLAdım onun hiçbir LALAKSI YOKTUR KİMSE SANMASIN ÇÜNKÜ OYUNDAN TANIYORUM DİYE YOLADIM

Eger gerçekten böyle bir şaka yaptıysan buraya degil kime attıysan o mail i git ondan özr dile bu sadece senin için degil bunu yapan çok kişi var.
  • Allah Razı Olsun uyarı İçin
    doStum Saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: «S®«

Allah Razı Olsun uyarı İçin
    doStum Saol

Önmli degil dostum.

• quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

quote:

kaanka kusra bakma onu ben yolDIM SAKA NNİYETİNE KUSRA BAKMAYIN BEN KENDİM SAKA NİYETİNE YOLAdım onun hiçbir LALAKSI YOKTUR KİMSE SANMASIN ÇÜNKÜ OYUNDAN TANIYORUM DİYE YOLADIM

Eger gerçekten böyle bir şaka yaptıysan buraya degil kime attıysan o mail i git ondan özr dile bu sadece senin için degil bunu yapan çok kişi var.

Kardes topiği yeni gördüm."Emin16" yollamış o mesajı şaka niyetine.Herkesten onun adına özür diliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

quote:

quote:

Kardes topiği yeni gördüm."Emin16" yollamış o mesajı şaka niyetine.Herkesten onun adına özür diliyorum.

özür dilerim magic_dewil
    The Chaotic Chronicle: senide yordum keşke yapmaz olaydım ellerim kırılaydı
    dh özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 29 Nisan 2007; 23:54:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

quote:

quote:

Önmli degil arkadaşım olur böyle şakalar ßnm asıl laf ım kendini hacker zanneden bazı kişilere yani arkadaşının bu şakayı yapması sorun degil asıl sorun lamerlerin başkalarına böyle tuzaklar kurmasınlarını engellemek.

• bendende size bi tavsiye...id,pass ve gizli sorunun cevabını babanıza bile söylemeyin...şahsen ben böyle yapıyorum...ko bitse bile kimse bilmeyecek
  • bu konu hakkında çok konuşuldu ama yinede saol uyarı için
  • Up.
  • Uyarı İçin Saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.