Şimdi Ara

Lütfen Fikir verin Mühendis arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kurulmuş bir vakıf üniversitesinde burslu elektrik elektronik müh okuyorum.bu yıl 3. sınıfa gececegim.3,5 gun üstünde bir ortalamam var ve bilgisayar mühten de çap yapıyorum.
    Ama içim pek rahat değil,geleceğim konusunda biraz tedirginim.çünkü marka degeri olmayan bir üniden çift diploma ve kendini geliştirmiş biri olarak bile çıksam önümün kapalı olacağı korkusuna kapılıyorum.
    Gazi elektrik elektronik mühe yatay geçiş yapma fikri var aklımda ama kararsızım.Çap hakkım gider ve uyuşmayan dersler yüzünden okul uzayabilir.
    Lütfen fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

• Kesinlikle devam et. Gazi bi odtü-itü değil. Gaziyi gazi yapan en büyük etken ankarada oluşu. Çift diploma ile EEM+BM ni gaziye eem ye değişme. Çünkü gazi sana bişi kazandırmaz. Sen zaten çalışan kendini geliştiren bir bireysin anladığım kadarıyla. Zira önemli olan bildiklerin. Şu an devlet kurumları, yarı özel büyük ve holdingler işletmeler zaten genellikle torpil sistemi ile çalışıyor. Bunlara örnek verecek olursak aselsan tai ttkom gibi şirketler. Gaziden; endüstri m. itüden EEM. mezun olup 1 sene iş arayan arkadaşlarım oldu. İş bulamamalarının tek sebebi tabiki tecrübe ve bilgi yetersizliği. Sen Full donanımlı olarak EEM+B. mühendisliğini mesleğin inceliklerini öğrenerek iyi bir dereceyle bitirdikden sonra küçük ve orta ölcekli şirketlerde dahi çok iyi konumlarda olursun ve iyi kazanırsın. Çünkü bildiklerinle oraya kazandırcaksın zaten.

Benim oyum Çap a devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 7 Temmuz 2013; 4:07:17 >

• BU arada tebrik ediyorum 3,5+ ve çap için
  • Aman dieyim sakın aklından bir daha geçirme yola devam harika gidiyorsun bencede. Öncelikle unvan konuşur ardından unı ismi gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim düşünceleriniz için.
  • devam etmelisin bence. böyle yüksek bir başarı muhakkak dikkat çekici olacaktır. gaziye geçmenin bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. yıldız falan olabilirse düşünülebilir. (tabi itü, odtü falan da buna dahil)
  • Devam etmelisin bence, belli başlı birkaç üniversite olmadıktan sonra üniversite isminin pekte önemi kalmıyor kendini geliştirmek daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.