Şimdi Ara

Lütfen Hayrınıza Bir Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnE-$h0T-TR -- 24 Kasım 2011; 14:46:43 >

• sadasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnE-$h0T-TR -- 24 Kasım 2011; 14:46:54 >
  • sad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnE-$h0T-TR -- 24 Kasım 2011; 14:49:51 >
  • UK olmasi bir seyi degistirmiyor, TR PSN'inden alacagin DLC'ler uyumlu olacaktir.

Ayrica DLC msn'den ya da PSN'den "atabilecegin" bir sey degil. Hesap sahibinin seninle kullanici bilgilerini paylasmasi gerekir -ki bir yabanciyla bunu yapacak biri olacagini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

UK olmasi bir seyi degistirmiyor, TR PSN'inden alacagin DLC'ler uyumlu olacaktir.

Ayrica DLC msn'den ya da PSN'den "atabilecegin" bir sey degil. Hesap sahibinin seninle kullanici bilgilerini paylasmasi gerekir -ki bir yabanciyla bunu yapacak biri olacagini sanmiyorum.

Hocam 1 oyunun kodu war benim oyunum kodu uk ingiltereden geldi tr psneden olmuyor
  • Konuyu Silermisinz yöneticilier tesekkurler .
  • 150'den fazla oyunum var arsivde, 300'den fazla DLC almisimdir, hicbirinde uyumsuzluk yasamadim TR PSN'de.
  • quote:

150'den fazla oyunum var arsivde, 300'den fazla DLC almisimdir, hicbirinde uyumsuzluk yasamadim TR PSN'de.

hey masallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

150'den fazla oyunum var arsivde, 300'den fazla DLC almisimdir, hicbirinde uyumsuzluk yasamadim TR PSN'de.

hey masallah

Satsan iyi para eder

Bu arada 150 oyun ne demektir ya cfw kullanıyorsan bende de 200 tane var xbox için oyun o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 24 Kasım 2011; 16:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

hey masallah

Satsan iyi para eder

Bu arada 150 oyun ne demektir ya cfw kullanıyorsan bende de 200 tane var xbox için oyun o ayrı.

Yok ya adam hardcore arşivci. Çok sağlam arşivi vardır hocamızın.

• Hicbir zaman korsan kullanmadim, orjinal tum arsivim.
  • Ne diyeyim o zaman güle güle sakla hocam arşivi
  • quote:

Hicbir zaman korsan kullanmadim, orjinal tum arsivim.

Yanlış anlaşılmasın inanıyorumda ,paylaşsan fena olmaz.. Görmek isteriz öyle arşivi .
  • Bildiğim ve takip ettiğim kadarı ile canikoblivan ın arşivi sadece oyun değil collector edition lardan oluşuyor.
  • Eski halini paylasmistim arsivciler konusunda, ama o zamanki haliyle simdiki arasinda baya fark var. 2 tane daha raf aldim, hala hazirlamadim, useniyorum =) Oyun odam tam hazir olunca paylasacagim ama.

Ve evet, buyuk bir cogunlugu Limited / Collector / Special Edition.

Edit: Bu arada balayimizda Tayland'a gidip abimin kesik attigi eski PS3'umu ve oyunlarimi da aldim, rahatladim; ama 2. PS3'u daha kuramadim henuz. Cok usengecim gercekten =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 24 Kasım 2011; 16:51:51 >
  • quote:

Eski halini paylasmistim arsivciler konusunda, ama o zamanki haliyle simdiki arasinda baya fark var. 2 tane daha raf aldim, hala hazirlamadim, useniyorum =) Oyun odam tam hazir olunca paylasacagim ama.

Ve evet, buyuk bir cogunlugu Limited / Collector / Special Edition.

Edit: Bu arada balayimizda Tayland'a gidip abimin kesik attigi eski PS3'umu ve oyunlarimi da aldim, rahatladim; ama 2. PS3'u daha kuramadim henuz. Cok usengecim gercekten =)

Hocam koordinat ver forumdan en az 50 kişi gelir raf kurar, boya badana yapar, ps3 kurarız valla. Arşiv konusunu merakla bekliyorum.
  • İzmir'deyseniz buyrun gelin =)

Bu haftasonu hallederim herhalde eger disari cikmazsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.