Şimdi Ara

Lütfen kornaya basmaya bahane aramayın , acemilere saygı duyun. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu uzun süre sonra hortlatıyorum zira aranıza acemi bir şoför olarak katıldım.

önce sürüş alanlarında ardından geceleri yavaş yavaş trafiğin aktığı yerlerde pratik yaptım. şu anlar başlangıcın biraz üzerindeyim ve konuyu açan arkadaşın yaşadığı durumları bende yaşadım.

debriyajı ayarlayamadığım için ışıklarda stop ettirdim ve yaklaşık 2-3 saniye geciktim kalkarken, kornaya bir asılma şekli var arkadakinin, ölmüş, gebermiş sanki.

ulan adam gündüz trafiğe çıkmadan nasıl alışacak trafiğe? gece sürsün tamam da gündüze nasıl alışacak sürmeden? ne saçma sapan şeyler.

herkes anasının karnında öğrenmiş sahiden dendiği gibi yukarda, iki saniye bekledinde öldün mü?

harbiden saygı trafikte sıfır, yanyoldan anayola katılıcam benden usta şoför girişi bekliyor sanırım arkadaki durup kontrol ettim diye kim bilir ne küfürler etti.
    bence bu kadarı gerçekten ahmaklık.

acemilere saygı duyun, kendinizde bu yollardan geçtiniz, tahammül edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gasoline 777

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Trafik test parkuru değil arkadaşım.. Gidin pistte atın acemiliğinizi, korna+sellektör her türlü uyarımı yaparım gerekirse arabadan da inerim yani..

Kazalar hep bu acemilerden oluyor.

Ee arabadan inip ne yapacan ? Kadına mı küfür edeceksin ? Saldıracaksın ? Sen nerde attın acemiliği istanbul parkta mı ?

Mantıklı konuş.

Adam tam sopalık
  • trafikte saygi kalmadigi bi gercek. soforlerin yarisi da sigir olunca bu tepkiler normal
    siz neden bir avrupa medeniyeti beklediniz ki bu ulkeden?

en iyisi durma ve kalkma gibi temel islemleri bos alanda tam olarak ogrettikten sonra trafige cikin
  • Kardeş o acemi sen sürden sonrasını gülmekten okuyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Şubat 2017; 2:31:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemilere değilde yeşil yandıgı halde telefonla konuşan yada yanındaki kızla yada karısıyla konuşan yada tartışıp ilerlemeyenlere kıl oluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.