Bildirim
LÜTFEN LCD SEÇİMİNDE YARDIM
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Slm,
Kullanım amacınızı yazmamışsınız ama,f/p olarak LG3000 iyi bir seçim olabilir.Kullanan herkes çok memnun,LG3000 başlığı altındaki mesajları okuyabilirsiniz.
Saygılar.. -
ev kullanıcısı olarak kullanmak istiyorum
bazende laptop ı bağlayıp film izlemek için düşünüyorum -
SONY 32L4000 iyi bir seçim olur -
samsung le32a330 var bende bir iki hafta önce aldım, sanırım verdiğin modeller arasında da en uygun fiyatlı olanı da o. Hoparlörleri 10x2 watt olmasına rağmen pek tatmin edici kalitede gelmedi bana, tv izlerken bile eski tüplü tv'min hoparlörlerini aratıyor, ayrı hoparlör bağlayarak kullanıyorum. Görüntünün yanında ses kalitesini de denemende fayda var bence.. Görüntü olaraksa uydu bağlı ve altın uçlu skart bağlamaya bile ihtiyaç duymadım, son derece tatmin edici. Ps3 ile de keyifle kullanıyorum.. Uygun fiyatlı bir tv arıyorsan ses kalitesi haricinde tavsiye ederim. -
dostum tabiki lg 32lg3000 emin ol çok iyi tv fiyat performans ürünü bilgisayarda kullancaksan hdmi ile 1:1 pixel mapping yapabiliyor 999tl'ye kadar düştü bu aralar hiç pişman olmazsın bide dua edersen sevap kazanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X