Bildirim
lütfen lütfen nexus4 anlayanlar acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtksgl
nexus 4 telefonum wipe yapmak isterken şimdi hiç açılmıyor google yazısında takılı kaldı ne yapmam lazım konya da anlayanlar varmı yardım edin lütfen
telefon rootlumuydu ?? -
evet root lu idi -
Hocam wipe yaptiniz mi?xda da nexus 4 toolkit var onunla telefonu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet wipe yaparken komple silinmiş -
quote:
evet wipe yaparken komple silinmiş
cmd kullanarak stock rom ve kernel flashlayabilirsiniz -
nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz -
Panik yapma dostum Stock Rom'u tekrar yükle bu kadar -
quote:
nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
ingilizceniz varsa size xda dan link atabilirim -
ya da hepsini boşver en kolayı cyanogenmod installer yükle pcye, telefonu bootloader moduna getir, telefonu pcye bağlayıp installe bas herşey hallolsun
edit: link=http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/how-to-how-to-flash-factory-image-t2010312
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 10 Mayıs 2014; 1:20:25 > -
valla güzel anlatıyorsun ama dostum bu konuda hiç bir sey bilmediğim için anlamıyorum biraz adım adım anlatırsa sevinirim -
quote:
valla güzel anlatıyorsun ama dostum bu konuda hiç bir sey bilmediğim için anlamıyorum biraz adım adım anlatırsa sevinirim
pm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X