Şimdi Ara

lütfen okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana gelen bir maili hiçbir değişiklik yapmadan aşağıda sizlerle paylaşmak istedim lütfen okuyun

TALASEMİ MAJOR (AKDENİZ ANEMİSİ) OLAN BİR ARKADAŞ İÇİN KAN İHTİYACI VARDIR. İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Buradan herkese seslenmek istiyorum. Eger ilgilenmek isterseniz Sizden bir ricam var ;

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünde tedavi görmekteyim. Talasemi Major( Akdeniz Anemisi) hastasıyım.21 günde bir 2 ünite kan almak zorunda kalıyorum. Yılda ortalama 36 adet kan alıyorum. Hematoloji kliniğinde benim gibi 30 talasemi hastası daha var. Kanlarımızı hastanenin kan merkezinden temin ediyoruz. Fakat Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde Kan bulmakta oldukça zorluk yaşamaya başladık. İnsanlar oruç oldukları için kan vermek istemiyorlar ya da veremiyorlar. Bizde Kan merkezini aradıgımız zaman her seferinde kan yok cevabı ile karşılasıyoruz. Bu moralman oldukça yıkıcı oluyor.

Eger Ankarada bulunuyor ve kan vermek için bir saglık sorununuz olmadıgına inanıyorsanız ve eger isterseniz, lütfen en fazla yarım saatinizi ayırarak bize kan verebilirmisiniz. Kanlar bizim kan merkezimizde, kan vermek için uygunsanız, muayene sonrası doktor kontrolünde alınmaktadır.

Kan vermek isteyenler özel mesajla bana telefonlarını bırakabilirler. Ben size mutlaka ulasırım. Veya emailime mesaj olarak telinizi yazabilirsiniz.
    Teşekkürler...

Email: b_arac@yahoo.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.