Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız sağolsun inşallah sebep olan yakalanır.
    Allah geride kalanlara sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınyaşar -- 3 Eylül 2019; 16:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun hocam, inşallah bulunur o adiler de cezalarını çekerler
  • Bu ülkede işler bu şekilde işliyor.
    Geç gelen adalet , adalet değildir.

• Sadece konuyu öne çıkardım Allah yardımcın olsun :(

• Up

• Başınız sağolsun kardeşim. Allah dayanma gücü versin çok üzgünüm. Umarım en yakın zamanda yakalanır

• Başınız sağolsun. Allah size sabır versin. İşiniz polise kaldıysa zor. Çünkü bu dönemde ben polislerin işlerini düzgün yaptığına inanmıyorum. Bunun sebebi de ortada yada başıma da polislere ilgili bir sıkıntınin gelmiş olması. Geçenlerde 5 tane polis de batmandaki olay yüzünden açığa alınmış. Ama bunların dayılari amcaları varsa o polisler tekrar işlerine dönecekler. Çocuk polislerin gözü önünde 20 tane bıçak yedi. Çoğu polis o belindeki silahı hava atmak için ya da süs niyetine kullanıyor. (benimde üniversiteden baya arkadaşım polis oldu söylediklerimin çoğunu onlardan bilirim)

• ortada bir kaza varsa , herkes sorumluluğunu çekmeli.
    Eksisözlük yazarı arkadaşlarda konuyu desteklesin mümkünse.
    Malum ses olmadan adalet olmuyor bu ülkede
  • Polisler savcıdan aldığı talimat dışında bir şey yapmazlar. Karakolda uğraşmak yerine dosyaya bakan savcıyla görüşüp durumu anlatın. T. C. numarasını adliyede sorgulatarak savcının kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Çözerse savcı çözer. Bir avukat tutmaya da çalışın mutlaka. Başınız sağ olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Artık ülkede hiçbir kuruma hiçbir insana güven kalmamış. Adamlar basımız belaya girmesin diye kaçmış. O işin vebali vurup kaçan adama da kalır, susan dilsiz seytana da. İnşallah bir an önce durum açıklığa kavuşur.

• Başınız sağolsun
    Olay gazetelere haber sitelerine yansıdıysa olay yerine gelen muhabirler kayıt almış olabilir

Tabi kısa sürede basıp gittilerse olay dikkate alınırsa güzergahtaki kameralardan bulurlar

Bu arada araç Toyota corolla sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 3 Eylül 2019; 20:18:1 >
  • Başınız sağ olsun. Eğer ekşi sözlüğe ulaşamadıysanız ben yardımcı olabilirim. Yazarım.
  • nasıl üzüldüm anlatamam allah çocuklarına ailesine sabır versin çok zor bir durum allah yardım etsin mekanı cennet olsun
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. 2 çocukta yetim kaldı. Çok üzücü bir olay. Buna sebep olanlar. Belki bu dünyada cezasız kalsalarda ahirette elbet cezasını görürler. Allah sabırlar versin.

• Ekşi sözlüğe yazılmadıysa yardım eder yazarım.
    ekşide yazarım.
    herkesin duymasını isteriz.
    Allah rahmet eylesin kardeşim
  • Ekşi sözlüğe yazabilirim kardeşim, izninle tabi.
    cevabını bekliyorum
  • Öncelikle başınız sağolsun abinizin mekanı cennet olsun.
    Malesef ülkemizde insan canının değeri olmadığı için olayların aydınlatılması için bireysel çaba göstermek zorunda kalıyoruz.Bu da en az ölüm kadar acı bir durum.Gerçekler ortaya çıkana dek konuyu öne çıkarmaya devam.
  • Başın sağolsun kardeşim inşallah sorumluları en kısa sürede yakalanır. Keşke internetten, sosyal medyadan adalet aramak zorunda bırakmasalar bizi...
  • Başınız sağolsun,Allah sabırlar ihsan etsin sizlere

• "polisler dosyayı kapatmışlar" kelimesinden sıkıldım. Ne iş yapıyor bunlar ? Ne adi hırsızlığa bakıyorlar ne kazaya ne yaralamaya ne cinayete.

karakolun kapısından hiç kimse girmesin istiyorlar. Adi herifler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.