Şimdi Ara

(Lütfen öne çıkarın) Yalvarırım abimin katillerini bulmama yardım edin (04.09.2019 güncelleme) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
10
Favori
107.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1903 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş burada ya da ekşide boşuna uğraşıyorsun. Ako ile başkanlığına gidip emniyeti arattır. Olayın hemen çözülür. Yoksa faili meçhul kalır olayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarı
  • allah rahmet eylesin... öne çıkarın arkadaşlar.
  • Ah işte ah, araç kamerası olsa işte..

geçmiş olsun başınız sağ olsun.
  • Basın sağolsun bizde öne alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten adalet artik yok.

Tr gibi ulkelerde hakimler yapay zeka robot olmali. yoksa katil/hirsiz/sapik yakalansada fayda etmiyor

• ohoo recebe onun karısına kızına eşine dostuna yol açmak için otobanda nöbet tutmak varken polis neden cinayetin peşine düşsünki
  • Başınız saolsun, ülkede polis s.o.s veriyor, özellikle yeni polisler kendi kanunlarını uyguluyor, felaket bir duruma gidiliyor.
  • Saatlerdir araştırıp, bir siteden beyaz tarihe göre en yeni ilanlara baktım, aynı marka aracı buldum. Resimleri detaylı incelersek araç markası bulduğum araç. Kaydettim herşeyini belki kaldırır diye. Tarife göre vuruğu var. Başka kanıtlar da var. Araç sahibinin telefonunu ekleyip çözersiniz. Oradan ilerleyin. Firmanın adresi, adamların nereli olduğu belli otobanın ne otobanı olduğu belli. Sosyal hesaplarında ki resimler de var. Arkadaşa pm attım ancak cevap vermedi. Bir bakarsa iyi olur ilan kaldırılmadan.

• Ak parti devletin kurumlarını ne hale getirdi somut bir örnek maalesef. Allah sabır versin. Umarım sebep olan caniler yakın zamanda bulunur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun, forumda avukat arkadaşlar illaki vardır. Bir yardımcı olsanız arkadaşımıza çok iyi olur.
    Ayrıca ekşi sözlük üyeliği olan birisi sözlüğe taşısa konuyu daha etkili olur kaanatindeyim
  • kanım dondu gerçekten , allah sabır versin...
  • Aynısı amcamın başına geldi, kamyon çarptı ve vefat etti.

Polis arkadaşlar yanlış anlamasın ama görevini iyi yapan var yapmayan var.

İlk kaza raporunda rahmetli amcam hatalı olarak gösterilmiş, babam'da jandarmada astsubay olduğu için kaza raporunu tekrar çıkartmış bu sefer de kamyon sürücüsü hatalı çıktı.

Kırmızı renkli yüksek bir araç çarptığına karar verilmiş.

Yıl 1993 o zaman ne cep telefonu , ne mobese , ne kamera var hatta ıssız bir arazi de olmuş kaza, tanık falan da yokmuş.

Babam amcamın cenazesini daha almadan Eskişehir Küçük Sanayi'de sürekli , kamyon tamiri yapan ustların dükkanlarını gezinmiş tanıdıkları ustalara haber salmış.

Kaportacı bir ustaya kırmızı bir kamyon gelmiş babamda biraz muhabbet edip sanayi polis karakoluna hemen gitmiş. Adamı yakalamışlar, suçunu da itiraf etmiş.

Çok fazla yemeden hapis yatıp çıktı.

İnşAllah bu kazanın failleri de bulunur.

Sizin avantajınızda cep telefonu var, görntülü görüşme , fotoğraf paylaşma gibi ...

Siz de öncelikle polis ve jandarmadan size yardımcı olabilecek kişilerle iletişim kurun, tanıdığınız komutan polis memuru vasıtasıyla iletişim kurun, Ankara'da ki sanayiyi gezin, savcılık tarafında da bastırın.

Okunmayan plakalar içinde:

Şu konulara bir göz atın isterseniz, başınız sağolsun.
    www.google.com
    read license plate from video - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=read+license+plate+from+video

videocleaner.com
    VideoCleaner FREE forensic video enhancement software - Features
    http://videocleaner.com/start.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-702550F15 -- 3 Eylül 2019; 13:44:51 >

• Başınız sağolsun, umarım katiller tez zamanda yakalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Bu ülkede polisten bir cacık olmaz. Nerede boş beleş tipler var hepsi polislikte. Bir baltaya sap olamayıp asgari ücretten çalışacak hatta bırak çalışmayı iş bulamayacak tipler polislikte yada uzman olarak askeriyede. Sonra bunlardan iş bekle. Çok nadir içlerinden akıllı tipler polisliğe giriyor onlarda zaten komserlikten yada tam bilemiyorum ama üst rütbelerden giriyor.
    Bu dediğinize katılmıyorum,
    Ülkede işsizlik çok fazla herkes kpss ile polis olabilmek için sınavlara mülakatlara defalarca hazırlanıyor.

Uzman askerlik tamamen ayrı değerlendirilmeli, astsubay ve subaylık tamamen ayrı değerlendirilmeli.

Ben insan kaynağının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Denetim-Kanun ve iş etiğinin eksik olduğunu rüşvetsiz iş yapılamayacağını düşünüyorum.

Şu an kendi işimizi kendimiz yapmamızın tek sebebi; hükümet, bakanlık, ve hukuki düzenlemelerin eksiklikleri ve boşluklarıdır.

Ülkede hangi meslek grubu işini iyi yapıyor ki anasını satayım...

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, polis vatandaşın polisi değil, akpartinin polisi.

• Öncelikle başınız sağolsun. Demekki eskiden kamera yokken ortalık suçludan geçilmiyormuş, kamera kaydı yok kardeşim ne yapalım diyorlarmış. 30 sene önce ne yapıyorlarmış merak ettim şimdi nasıl buluyorlarmış suçluları. Böyle bir maazeret olabilirmi ya yok artık oldu kapatalım kameraları herkes istediğini vursun o zaman böyle birşey mümkünmü!!! Dağ başındamı yaşıyoruz nerde belli değil. Rabbim hepimize sabır versin.
  • Adalet yerini bulsun ya da bulmasın en büyük acı geride kalanlara olacak. bu memlekette herkes artık kendi polisi olmak zorunda, kolluk kuvvetleri sizin başınıza gelen olayların umrunda değil, hepsi laçka. Allah sabır versin ailesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

Bu dediğinize katılmıyorum,
    Ülkede işsizlik çok fazla herkes kpss ile polis olabilmek için sınavlara mülakatlara defalarca hazırlanıyor.

Uzman askerlik tamamen ayrı değerlendirilmeli, astsubay ve subaylık tamamen ayrı değerlendirilmeli.

Ben insan kaynağının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Denetim-Kanun ve iş etiğinin eksik olduğunu rüşvetsiz iş yapılamayacağını düşünüyorum.

Şu an kendi işimizi kendimiz yapmamızın tek sebebi; hükümet, bakanlık, ve hukuki düzenlemelerin eksiklikleri ve boşluklarıdır.

Ülkede hangi meslek grubu işini iyi yapıyor ki anasını satayım...

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, polis vatandaşın polisi değil, akpartinin polisi.

Alıntıları Göster
    Cevremde ne kadar uzmanlik(kamu kariyer memur kadrosu olarak), mufettislik yada benzeri yerleri kazanamayan varsa yada atanamayan ogretmen veya kpss b den memur olarak yerlesmeyen varsa hepsi gidip polislikte sansini denedi. Evet belli bir noktaya kadar kalifiye olabilir ama kalbur ustu degil, cunku hic kimse oradan oraya tayin olmayi, maasi baslangicta iyi olsada yillara sari olarak ayni yerde sekmeyi istemiyor. Cogu bi baltaya sap olamayanlarda bi taraflarini yirtip girme derdinde, bi sekildede giriyorlar onlarin nasil girdigini zaten soylemeye gerek yok. Kendini yetistirmis ve kendini bilen biri idealist degilse polisligin kapisindan bile gecmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle başınız sağ olsun. İnsanları anlamak gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Bir kazaya sebebiyet veriyorsun, katil oluyorsun vs. ve oralı bile olmadan çekip gidiyorsun. Biz ne zaman böyle olduk arkadaş?

Geçenlerde de bir videoya rastlamıştım. Adam direkt olarak arabaya arkadan dokunup arabanın yoldan çıkmasına ve takla atmasına neden olmuştu. Arkadaş bu çocuk oyuncağı değil ki, insanlar ne yapmaya çalışıyor? Cezaevlerinin tıka pasa dolu olması ve suçluluların yeteri kadar ceza almaması mı bunları bu hale getiriyor?
  • Kéén kullanıcısına yanıt
    aracın markası nedir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.