Şimdi Ara

LÜTFEN ŞU ARACA BİR BAKIN DEHŞET BİR MAKİNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 17 Şubat 2013; 19:15:01 >

• Bakalım, ama! araç nerede? Link yok mu?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bakalım, ama! araç nerede? Link yok mu?.
    klm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 18 Şubat 2013; 0:14:12 >
  • quote:

Bakalım, ama! araç nerede? Link yok mu?.
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 17 Şubat 2013; 19:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpocalypse

a

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 17 Şubat 2013; 19:19:17 >
  • quote:

a

Alıntıları Göster
    kjn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 18 Şubat 2013; 0:17:55 >
  • quote:

kjn

Alıntıları Göster
    df

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 18 Şubat 2013; 0:20:20 >
  • quote:

df

Alıntıları Göster
    jh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 18 Şubat 2013; 0:22:10 >
  • quote:

jh

Alıntıları Göster
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpocalypse -- 18 Şubat 2013; 0:27:01 >
  • quote:

a

Alıntıları Göster
    Fiyatına bile bakmadan, böyle bir araç alınmaz. Sahibi bile bu aracı yapmış ve satmaya çalışıyor, oradan hesaplayın.

Ayrıca 24000K ampul ultraviyole tayfına geçtiğinden yaydığı ışık insan gözü tarafından görülemez. Sahibi desteksiz sallıyor.

Zahmetsiz para kazanıyorsanız alıp hevesiniz geçene kadar deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 18 Ocak 2013; 23:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

Fiyatına bile bakmadan, böyle bir araç alınmaz. Sahibi bile bu aracı yapmış ve satmaya çalışıyor, oradan hesaplayın.

Ayrıca 24000K ampul ultraviyole tayfına geçtiğinden yaydığı ışık insan gözü tarafından görülemez. Sahibi desteksiz sallıyor.

Zahmetsiz para kazanıyorsanız alıp hevesiniz geçene kadar deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    diyosun....:)
  • Bu aracın ilanı daha önce Otomobil Genel bölümünde paylaşılmış ve çok dalga geçilmişti. O konuyu bulamadım, bulan olupta linkini koyabilirse harika olur.

Aracın içine dışına birsürü ıvır zıvır takılmış. Tamam.

Ama bu aracın 155 küsür beygire çıkarıldığına , hele ki atmosferik araca race chip takılıp da bu işin yapıldığına, sadece arabadan anlamayanlar inanır.

Bu aracın sadece chip takılarak 125 bg'den 155 bg'e çıkmış olması MÜMKÜN DEĞİL.

Atmosferik motorlu araçlarda chip takıldığı zaman alınan güç oranı %5'tir. O da,bu araç için yaklaşık 6 bg yapar. Oldu 131 bg. Sportif hava filtresi takıldı, en fazla 5 bg artırır. Oldu 136 bg. Eksoz sisteminin ise ne adı var ne sanı. Hadi Milltek yada Akrapovic gibi markası olsa anlarım. Onlar bile 400 bg'lik araçlara 20 bg güç ekliyor. Diyelim ki bu eksozda 10 bg daha arttırdı. Oldu 146 bg.

Nereden ulaştı 155 bg anlamış değilim. Bilen varsa açıklasın.

Milyoner olsam bile bu araca BİR KURUŞ VERMEM. Verenin de arabadan anladığını hiç sanmam. Ama isteyen buyursun alsın. Sonra gelip bize anılarını anlatır

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Bu aracın ilanı daha önce Otomobil Genel bölümünde paylaşılmış ve çok dalga geçilmişti. O konuyu bulamadım, bulan olupta linkini koyabilirse harika olur.

Ama bu aracın 155 küsür beygire çıkarıldığına , hele ki atmosferik araca race chip takılıp da bu işin yapıldığına, sadece arabadan anlamayanlar inanır.

Atmosferik motorlu araçlarda chip takıldığı zaman alınan güç oranı %5'tir. O da,bu araç için yaklaşık 6 bg yapar. Oldu 131 bg. Sportif hava filtresi takıldı, en fazla 5 bg artırır. Oldu 136 bg. Eksoz sisteminin ise ne adı var ne sanı. Hadi Milltek yada Akrapovic gibi markası olsa anlarım. Onlar bile 400 bg'lik araçlara 20 bg güç ekliyor. Diyelim ki bu eksozda 10 bg daha arttırdı. Oldu 146 bg.

Milyoner olsam bile bu araca BİR KURUŞ VERMEM. Verenin de arabadan anladığını hiç sanmam. Ama isteyen buyursun alsın. Sonra gelip bize anılarını anlatır

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Bu aracın ilanı daha önce Otomobil Genel bölümünde paylaşılmış ve çok dalga geçilmişti. O konuyu bulamadım, bulan olupta linkini koyabilirse harika olur.

Race chip in kendi sitesine girdiğinizde racechip.com.tr den direkt alıntı yapıyorum (atmosferik motorlu araçlar için):

Performans artışı (%30)

Devir momenti artışı (%20)

Yakıt tasarrufu (100 km’de 1,5 litreye kadar daha az tüketim %15 )

veriler bunlar...

• quote:

Race chip in kendi sitesine girdiğinizde racechip.com.tr den direkt alıntı yapıyorum (atmosferik motorlu araçlar için):

Performans artışı (%30)

Devir momenti artışı (%20)

Yakıt tasarrufu (100 km’de 1,5 litreye kadar daha az tüketim %15 )

veriler bunlar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Araç benim değil ama çok hoşuma gitti çoğu özelliğini araştırdım ve fiyatının uygunluğunu da sitelerden kontrol edebilirsiniz. Aynı paket yani 2012 wtcc edition plus diye geçiyor araç, bakabilirsiniz siteden alınabilecek en düşükleri 36 civarından başlıyor ve çoğunda lpg bile takılı değil.
    Bence araçta ekstraları gördünüz bu araç için 40 bin normal gibi geldi (tabi özellikler gerçek ve araçta sorun yoksa).
    Bir de size mantıksız gelen özelliklerini araştırıp yazın kulaktan dolma bilgilerle yazmayalım, sonuçta uğraşan arkadaşın da belli ki büyük bir emeği var...
    Görüşlerinizi eleştiri olsun olmasın bekliyorum.
    Saygılar....

• quote:

diyosun....:)

Alıntıları Göster
    Ayrıca! araç tam APAÇİ...

yukarıda yazılan maddelerin 1/3 uyduruk...

*gereksiz ışıklar, çafçaflı kromlar, çirkin kaplamalar, bocuk gibi dizilmiş ekranlar, Kötü bir body kit....

*Cam altı krom çıta denmiş. O zaman araç plus paket değil...Önpanjur krom kaplamaymışş. Nerede göremedim?
    *Tavan kaplama yapmışlar 44-46 derecelik antalyada klimaya ihtiyaç olmamış. pehh! komple kaplasalar buzz gibi olur yani!...
    *BRC takmışlar, birde chip+ekzos+filtre ile +31bg yapmışlar(atmosferiklerden o kadar beygir çıkartmak mümkün mü?)...Bir de 26krş yakıyor?
    *Janlar özel dökümmüş dünyada 4 taneymiş...Yuh! artık. Nette aynı model jantları 800-1000tlye satıyorlar...
    *O kadar yarışa çıkmış, fuar da görücüye çıkmış. Arabanın poşetleri üstünde...Bak sen şu işe!

Daha saydıracağım da, arabın çirkinliğinden dolayı canım sıkıldı.....

Kısacası: Gördüğüm en kötü Cruze....

36.000'e TL PLUS alınır. isteğe gör 2-3 işlem yapılır. Paşa paşa binilir...

• quote:

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Araç benim değil ama çok hoşuma gitti çoğu özelliğini araştırdım ve fiyatının uygunluğunu da sitelerden kontrol edebilirsiniz. Aynı paket yani 2012 wtcc edition plus diye geçiyor araç, bakabilirsiniz siteden alınabilecek en düşükleri 36 civarından başlıyor ve çoğunda lpg bile takılı değil.
    Bence araçta ekstraları gördünüz bu araç için 40 bin normal gibi geldi (tabi özellikler gerçek ve araçta sorun yoksa).
    Bir de size mantıksız gelen özelliklerini araştırıp yazın kulaktan dolma bilgilerle yazmayalım, sonuçta uğraşan arkadaşın da belli ki büyük bir emeği var...
    Saygılar....

Alıntıları Göster
    Bir site daha buldum:
    http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/superchips_chip_tuning
    burada da atmosferik motorlu araçlarda %10 motor beygir gücünde artma sağlayacaklarını söylemiş.

• quote:

Bir site daha buldum:
    http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/superchips_chip_tuning
    burada da atmosferik motorlu araçlarda %10 motor beygir gücünde artma sağlayacaklarını söylemiş.

Alıntıları Göster
    Panter arkadaşım. Yorumun mantıklı teşekkür ederim.

• quote:

Saygılar....

Araç WTCC paket ayarında değil, Cam altı krom çıta takmışlar, Plus olsa takmazlardı...(yada yanlış yazılmış)
    Aslında araç hiç bir ayara uygun değil...

Malesef! en kötü uyduruk body kit ve 2 krom malzeme ile wtcc ile aynı paket olmuyor.

Dediğim gibi araç APAÇİ işi...
    Sokaklarda çıs çıs gezip, egzos bağırtıp, tipsizliği ile " bu ne LAAN" dedirtecek bir araç...

Gereksiz bir araç...

Beğenen alsın güle güle kullansın.
    Bu aracı burada beğenecek üye çıkmaz...

Araç bana o kadar kötü geldi ki.
    Bir daha görmemek için konuya uğramamayı tercih ederim.

3 güne de anca unuturum...(İnşallah!)

Bu araç satışta mı?
    Bulamadım! Neden bir sürü resim var da LİNK yok?

• quote:

quote:

Saygılar....

Araç WTCC paket ayarında değil, Cam altı krom çıta takmışlar, Plus olsa takmazlardı...(yada yanlış yazılmış)
    Aslında araç hiç bir ayara uygun değil...

Malesef! en kötü uyduruk body kit ve 2 krom malzeme ile wtcc ile aynı paket olmuyor.

Dediğim gibi araç APAÇİ işi...
    Sokaklarda çıs çıs gezip, egzos bağırtıp, tipsizliği ile " bu ne LAAN" dedirtecek bir araç...

Gereksiz bir araç...

Beğenen alsın güle güle kullansın.
    Bu aracı burada beğenecek üye çıkmaz...

Araç bana o kadar kötü geldi ki.
    Bir daha görmemek için konuya uğramamayı tercih ederim.

3 güne de anca unuturum...(İnşallah!)

Bu araç satışta mı?
    Bulamadım! Neden bir sürü resim var da LİNK yok?

Alıntıları Göster
    satışta idi. şu an kalktı. verileri ben satıştan kalkmadan önce almıştım. Sanırım sizin modifiye ye karşı bir zıtlığınız var. Şu plus paket olayı beni de düşündürdü aslında.
    ama çoğu özellik de var yağmur ve far sensörü gibi. ilginç....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.