Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama arkadaşlar benim 3-4 yıllık bir bilgisayarım var
    Ben bir gün kablolarını çıkarıp taktım ancak pc ekran kartını algılamadı sonradan biraz oynadım algılamaya başladı ancak bu seferde pc yi ne zaman açsam 1-2 saat sonra çöküyor bunun nedenini ve çözümünü öğrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage your computer. f this is the first time est art your If you've seen this stop error fo11ow computer screen. screen hese steps appears again, dent 171ed in the stop for message, If a driver 13 driver disable Ath the updates. the driver or check manufacturer Try dapters. video changing heck with your options hardware vendor for any BIOS zos Disable memory such as act Safe press F8 to select or caching or shadowing If you need use Safe Mode to remove omputer Advanced startup opt 1ons andr than Mode. echn1 ean information:

Sorun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam1deli 241

konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama arkadaşlar benim 3-4 yıllık bir bilgisayarım var
    Ben bir gün kablolarını çıkarıp taktım ancak pc ekran kartını algılamadı sonradan biraz oynadım algılamaya başladı ancak bu seferde pc yi ne zaman açsam 1-2 saat sonra çöküyor bunun nedenini ve çözümünü öğrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

çöküyor demek sistem kullanılmaz halemi geliyor. yoksa kapanıyormu?
  • Kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor

• quote:

Kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor

yanlış takılan parça yada yada tam takılmayan parça olabilir. ayrıca pc ısınıpta kapanmıyor olabilir. götürüp baktırmanız en iyisi.
  • Sağolun muhtemelen ekran kartı çıkıyor

• quote:

Sağolun muhtemelen ekran kartı çıkıyor

bişey değil
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.