Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ENGELLİ İNDİRİMİNDEN ARAÇ ALICAM. KESİNLİKLE OTOMATİK OLACAK.5 YIL SATMAMA ZORUNLUĞUM VAR. BENİM LİSTEM ŞÖYLE

FOCUS 1.5 DİZEL POWERŞHİFT (ISLAK) TİTANYUM 86.500 CİVARI : DİZEL OLMASI VE ÇİFT KAVRAMA OTOMATİĞİN YAĞLI OLMASI NEDENİYLE FOCUS DİZEL.KARARSIZ KALMAMIN SEBEBİ ARACI TANIMIYORUM.

JETTA 1.6 TDİ DSG COMF. 90.600 CİVARI: ŞUAN PASSAT 1.8 T KULLANIYOR OLMAM, ARABANIN DIŞTAN YAKIŞIKLI OLMASI, İKİNCİ ELİNİN KUVVETLİ OLMASI-KORKMAM DSG DEN VE İÇ MALZEME KALİTESİZLİĞİ DUYUMLARIMIN ÇOK OLMASI

GOLF 1.6 TDİ DSG COMF. 88.500 CİVARI:OLUMLU YÖNLERİ JETTA İLE AYNI KÖTÜ YÖNÜ İSE DSG VE BAGAJ( BU ARADA EVLİYİM VE ŞUAN ÇOCUK YOK AMA 5 YILDA İLLAKİ OLUR)

MAZDA 3 POWER OTOMATİK 80.500 CİVARI: ARABANIN TİPİ ÇOK GÜZEL. MOTOR DA FENA DEĞİL GALİBA İÇİ DE KALİTELİ. KÖTÜ TARAFI BENZİNDE NE YAKAR VE 2. ELİ. 6 AYDA BİR BAKIMA ÇAĞIRMALARI. AMA ARABA ÇOK GÜZEL

ÖNCELİĞİM DİZEL AMA 30-35 KURUŞ A KADAR (ŞEHİR İÇİ) BENZİNLİ OTOMATİĞE DE RAZIYIM. ANTALYA DA YAŞIYORUM. YILLIK 2 KERE FALAN UZUN YOL YAPARIM GERİSİ Ş.İÇİ.ÖYLE ARABAYI UÇURAYIM DİYE Bİ HEVESİM YOK. AMA AZ YAKTIRAYIM DİYEDE DİKKAT ETMEM.UZUN YOLDA BİLE 120 İLE FALAN GİDERİM. VW NİN DİĞER BENZİNLİ TURBOLU OTOMATİK SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR FALAN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

COROLLA İ30 FALAN DÜŞÜNMÜYORUM BAŞTAN BELİRTEYİM.

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

• YOK MU ŞU KARDEŞİNİZE YARDIM EDECEK
  • başgan önce şu caps lockı bi kapat.

bence jetta al. piyasa böyle giderse 5 yıl sonra kar bile edersin. makyajlı focusu bilmiyorum ama güncel kasanın makyajsızının içi çok dar, ne tür engeliniz var bilmiyorum ama focus sırf içi dar olduğu için bile engelliye gitmez bence.

mazda 3'ü sadece test videolarından biliyorum o yüzden yorum yapmayayım.
  • eyvallah kardeşim.
  • Usta oncelikle bi bayileri gez. En fazla ne kadar indirim yapiyorlar net fiyat al. Arabalari incele. Gerekirse test surusu yap. İki secenek var onunde. Focus veya jetta. Jettada hala sorun devam ediyor mu? Onu bilemiyorum. Vosvos dsgden vazgeciyor diye haberler vardi. Dolayisiyla sahsen ne olacagini bilmedigim araba almam. 5 senede ne ariza verir bilemezsin. Geriye bir yek focus kaliyor. 1.5 120 hp guzel rakamlar. Tasarim acisindan bakarsak jetta cok siradan bir tasarimla geliyor. Focus daha dinamik. Sonuc olarak sunu diyeyim. Jetta ikinci elde daha az deger kaybeder. 5 sene sonra daha iyi rakama satabilirsin. Ama duz vites alman lazim. Yok otomatik dersen focus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren kardeş yorum için saol. bende sadece jetta da dsg değişecek diye duydum. focusa bakıcam en yakın zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

skoda octavia 1.2 TSI veya 1.4 TSI al, manuel vites. Bagaj jetta'dan büyük, iç hacim jetta'dan bütyük, kalite jetta'dan iyi. motor bilindik VW motoru. eğer gücün varsa 1.6 TDI 110'da alabilirsin. ancak çok km yapmıyorsan ve sakin kullanıyorsan 1.2 TSI senin işini görür. düşük vergi dilimi de yanına kar kalır. Yalıtım zayıf ddiyorlar, geçen rapid kullandım gayet yeterli idi. OCtavia ondan daha düşük değildir. Yine de test etmende fayda var. Aile için jetta yerine her zaman Octavia tavsiye ederim.

EDIT: Eğer 2. el düşünürsen Avensis 1.6 veya temiz 1.8 benzinli düşünebilirsin. D segmenti bir araçtır. Ya da sıfır benzinli orta donanım işini görecektir. 83k fiyat vermişlerdi 1 ya önce

cevap için teşk. engelli olduğum için OTOMATİK şart. birde 2. el de ötv indirimi yok malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Engelli aracı alıyorsunuz ve 5 yıl satamayacaksınız. Sizin kesinlikle dsg ve powershift gibi çift kavrama robotize sanzimanlardan uzak durmanız gerekiyor. Hangi çift kavrama robotize şanzıman olursa olsun 5 senede kesin deneyeyim ama kesine yakın ihtimalle arıza çıkarır. Sonra ikinci elde üç kuruş kâr edeceğim hevesi ile yola çıkıp 5 kuruş zarar edersiniz.

Tavsiyem lpg uyumlu ve tork konvertörlü ya da cvt şanzımanlı bir araç alın. Ktriterlere en çok uyan civic'i tavsiye ederim. Corolla olmaz demişsiniz ama sizin için uygun olacak araçlardan bir tanesidir. Yine cvt şanzımanlı megane de düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 29 Ağustos 2015; 1:27:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta oncelikle bi bayileri gez. En fazla ne kadar indirim yapiyorlar net fiyat al. Arabalari incele. Gerekirse test surusu yap. İki secenek var onunde. Focus veya jetta. Jettada hala sorun devam ediyor mu? Onu bilemiyorum. Vosvos dsgden vazgeciyor diye haberler vardi. Dolayisiyla sahsen ne olacagini bilmedigim araba almam. 5 senede ne ariza verir bilemezsin. Geriye bir yek focus kaliyor. 1.5 120 hp guzel rakamlar. Tasarim acisindan bakarsak jetta cok siradan bir tasarimla geliyor. Focus daha dinamik. Sonuc olarak sunu diyeyim. Jetta ikinci elde daha az deger kaybeder. 5 sene sonra daha iyi rakama satabilirsin. Ama duz vites alman lazim. Yok otomatik dersen focus.

vw dsg den vazgeçti zaten.ama amerikada.(amerika gibi bir ülke patlak şanzımanı kabul etmedi desek yeridir.)
    türkiyede patlamalı dsgler satılmaya devam edecek halk çok sevdi bu patlamalıları

• Heyecan ve riski severim tam bana göre diyen alabilir. Sorun yok
  • Civic in ic kalitesi kotu yol sesi cok aliyor. Toyota ninda icinde bi simetri bozuklugu var o yuzden sevemedim.ya cift kavrama vw yada yagli cift kavrama focus mantikli geliyor. Cvt yi kullanan ve hosuma giden bi arac yok. Bi ara suzuki s cross la ilgileniyordum ama oda piyasan kalkti mi noldu ne zaman arasam bayiyi 2 ay sonra gelicek deniliyor mazda 3 un sanzumani nasildir peki hic kullanan hisim akrabasinda olan var mi

• mugov07 M kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 6 ileri tork konvektör ve çift kavrama karması bir şanzuman ve başarılı sarsıntısız bir şanzumandır.https://m.youtube.com/watch?list=PLUv0rkBlBDuIvfVOfSBlhKnCXCdIGL6u4&index=5&v=bvEQUs0_FZ8

• EDC li araç al.

• edc bildiğim kadarıyla reno kullanıyor. fransız malı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.