Şimdi Ara

Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açığa geçtim işler daha kötü gitti dershaneyi verimli bir şekilde kullanamadım.tyt konularım daha çok ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirlimisiniz
    Tyt denemelerım 45 net üstü gelmiyor 1 aydır baya boşladım hiç çalışmıyorum bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun, bundan bahsediyoruz işte. Açığa geçince herkes +100 yapacağını sanıyor. Geçmiş olsun hocam, ne yap et dershaneye asılmaya çalış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eksik konularini bir kagida yaz nerdesin ne yapman lazim onu bir gor.

Dershane disinda kendine 2-3 saatlik hafif bir program hazirlayabilirsin baslangic adina. Mesela

30 dk ders

10 dk mola

30 dk ders

10 dk mola

30 dk ders

--buraya masaya tekrar oturmakta zorlanmayacaksan 2 saat mola, zorlanicaksan 30 dk mola koyup--

30 dk ders

10 dk mola

30 dk ders

10 dk mola

30 dk ders

Seklinde yapabilirsin mesela. Derslerin icerigini sen belirliceksin tabi eksik konulara gore. Kendini fazla strese sokma insaniz sonucta aralari 10 dk yerine bazen 15 dk vs olabilir ama 20 dkyi gecmemeye calisirsin.

Tyt konularin eksikmis ama bir yandan aytye baslamani oneririm eger anlayabiliyorsan cunku asil onemli olan o. 2 gun tyt 1 gun ayt ya da 2 gun tyt 2 gun ayt yapabilirsin.

Bu kadar detayla ancak bu kadar yardimci olabilirim kolay gelsin ve basarilar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.