YA BENDE BİR SES KARTI VAR AMA NETDEN BİR TÜRLÜ DRİVERİNİ BULAMADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN MODEL:CREATİVE CT2518-DAQ PCI DESTEKLİ İŞLETİM SİSTEMİ WİN XP YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZLÜTFEN YARDIM EDİN İNANIN ÇOK ACİLAlıntıları Göster YA KİMSE YARDIM ETMEYECEK Mİ? YA HU KIVRANIYORUM BURADA LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEN HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZYA KİMSE YARDIM ETMEYECEK Mİ? YA HU KIVRANIYORUM BURADA LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEN HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAlıntıları Göster yani bu kadar mıydı?
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZAlıntıları Göster Bu tür davranışlara kimse yardım etmez. Biraz sabırlı ve foruma saygılı olmalısın. www.creaf.com sitesinden driver bölümünden bulabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: pajeroBu tür davranışlara kimse yardım etmez. Biraz sabırlı ve foruma saygılı olmalısın. www.creaf.com sitesinden driver bölümünden bulabilirsin.Alıntıları Göster e google dan arat veya driverzone.com'dan al
quote:Orijinalden alıntı: pajeroBu tür davranışlara kimse yardım etmez. Biraz sabırlı ve foruma saygılı olmalısın. www.creaf.com sitesinden driver bölümünden bulabilirsin.Alıntıları Göster haklısın çok teşekkür ederim ama bu site açılmıyor?
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZhaklısın çok teşekkür ederim ama bu site açılmıyor?Alıntıları Göster yok hayır bu site açılmıyor
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZyok hayır bu site açılmıyorAlıntıları Göster başka önerebileceğiniz bir site yok mu?
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZbaşka önerebileceğiniz bir site yok mu?Alıntıları Göster hiçbiryerde bulamadım açıkcası bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZhiçbiryerde bulamadım açıkcası bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordumAlıntıları Göster bulabilene helal olsun
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZbulabilene helal olsunAlıntıları Göster LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIM EDİN YAAAA ŞUAN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZLÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIM EDİN YAAAA ŞUAN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİMAlıntıları Göster xp kendi tanir dermisim www.driverguide.com
quote:Orijinalden alıntı: eraanxp kendi tanir dermisim www.driverguide.comAlıntıları Göster BURAYADA BAKTIM TEŞEKKÜR EDERİM AMA BURADA DA YOK
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZBURAYADA BAKTIM TEŞEKKÜR EDERİM AMA BURADA DA YOKAlıntıları Göster http://www.soundcard-drivers.com/drivers/19/19083.htm
quote:Orijinalden alıntı: eraanhttp://www.soundcard-drivers.com/drivers/19/19083.htmAlıntıları Göster win xp olacak
quote:Orijinalden alıntı: AKDENİZwin xp olacakAlıntıları Göster Öncelikle böle bir yere varamazsın bekle deniyor çıkar elbet yardım eden neden hala ardarda mesaj atıyorsun anlamış değilim
quote:Orijinalden alıntı: reLo Öncelikle böle bir yere varamazsın bekle deniyor çıkar elbet yardım eden neden hala ardarda mesaj atıyorsun anlamış değilimAlıntıları Göster kardeşim bu siteye bir bak işine yarar belki aradıgını bulabilirsin http://www.superlogics.com/sl_search.asp?sl_query=CREAT%26%23304%3BVE+CT2518-DAQ+PCI+&Submit=Search