Şimdi Ara

lütfen yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler ben wow a yeni basladım orjinal serverda oynamak ıstıyorum ama türklerin oldugu ve kalabalık server hangısını tavsiye edersinz? ve de bu serverlar icin patch ler warsanırım orjinal cd ve wow un kendı kurudugu 1,1gb lık patch kurulu sadece. tavsiye ettiginz serverı ve gerekırse baska patch kurulum link ini verirseniz sevinirim.Bir de su anda ben sadece wow cd sini aldım yani Burning Crusade cd si de yok demek istedigim su anda bi 60lvl e kassak daha sonra o patch i kurup aynı karakterle dvm edebilirmiyiz yoksa direk burning i de kurup bu baslamalıyız... SAYGILARILA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen0007 -- 3 Mayıs 2008; 4:15:08 >

• Tüm sorularının cevabı sabit başlık olan rehberde.
  • dostum bunları bılen bı kisi tak tak die hmn yazar cvplarını ıstedıgım cvp lar sadece bunlar rehberi dolasmadım deıl ama aralarına farklı cvp lar gırıo kafam karısıo
  • ++++++++++++++++++++++++
  • kafan karışıyorsa sen bir noob sun. Hepimiz anlıyoruz bir sen anlamıyorsun. Git biraz araştır ARAMA diye birşey var orada. Biz wowcular karar aldık noob lara cevap vermeyeceğiz bundan sonra. Boşuna uğraşma bence.
    Wow daki adamlar da böyle hep herkes cimbi. Başlama bence sen kafayı yersin!
  • İnsanlar sabırsız oldukları için cennetten kovuldular, tembel oldukları için geri dönemiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersen0007

slm beyler ben wow a yeni basladım orjinal serverda oynamak ıstıyorum ama türklerin oldugu ve kalabalık server hangısını tavsiye edersinz? ve de bu serverlar icin patch ler warsanırım orjinal cd ve wow un kendı kurudugu 1,1gb lık patch kurulu sadece. tavsiye ettiginz serverı ve gerekırse baska patch kurulum link ini verirseniz sevinirim.Bir de su anda ben sadece wow cd sini aldım yani Burning Crusade cd si de yok demek istedigim su anda bi 60lvl e kassak daha sonra o patch i kurup aynı karakterle dvm edebilirmiyiz yoksa direk burning i de kurup bu baslamalıyız... SAYGILARILA

karazhanda kas kasıcaksan orda Türk bol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.