Şimdi Ara

Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm googlede aratırken burayı buldum hemen üye oldum umarım yardım edersiniz ben iphone resimlerimi attım fakat nasıl silicem bir sorunum daha fotoğraf galerisi die atıyo kameranın altına ben bunun ismini nasıl degıstırırım yardım edin lütfen

• Bildiğim kadarıyla attığı yerin adını değiştiremiyoruz. Attığınız fotoyu da itunesda atarken "tick" koyuyorsunuz ya fotoya o tick i kaldırarak tekrar sync ettiğinizde fotoyu iphone dan siler
  • ben teli aldıgım zaman farklı bi klasör atıp atmıslardı resımlerı ben restore yaptım gıttı hepsi adam WALLPAPER yazmıstı 15 resım vardı bende bunun gibi bişi yapmask ıstıyorum acıkcası
  • IPhone Browser,File Zilla,IPhone PC suit vs programlarla bu işi çok rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • iphone browser elimde mevcut rica etsem bana nasıl yapıldıgını anlatabılırmısın arkadasım saglıgına duacıyım
  • Aslında bu işin en pratik yolu.Hazır IPhone takılıyken Bilgisayarınızdan/ Başlat/Denetim masası/azıcılar ve Diğer Donanım/Tarayıcılar ve Kameralar/Apple iphone olarak göreceksiniz/çift tıklayıp ileri diyeceksiniz/Tüm resimleri seçili hale getireceksiniz/Gözattan dilediğiniz yere taşınmasını isteyeceksiniz/Alttaki sol kutucuğu işaretliyeceksiniz ve ileri diyeceksiniz.Hepsi bu.Tüm resimler hem taşınmış hem de silinmiş olacak.
  • msn adresınızı ekledım arkadasım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok
    görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.