Bildirim
Lütfen Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla attığı yerin adını değiştiremiyoruz. Attığınız fotoyu da itunesda atarken "tick" koyuyorsunuz ya fotoya o tick i kaldırarak tekrar sync ettiğinizde fotoyu iphone dan siler -
ben teli aldıgım zaman farklı bi klasör atıp atmıslardı resımlerı ben restore yaptım gıttı hepsi adam WALLPAPER yazmıstı 15 resım vardı bende bunun gibi bişi yapmask ıstıyorum acıkcası -
IPhone Browser,File Zilla,IPhone PC suit vs programlarla bu işi çok rahatlıkla yapabilirsiniz. -
iphone browser elimde mevcut rica etsem bana nasıl yapıldıgını anlatabılırmısın arkadasım saglıgına duacıyım -
Aslında bu işin en pratik yolu.Hazır IPhone takılıyken Bilgisayarınızdan/ Başlat/Denetim masası/azıcılar ve Diğer Donanım/Tarayıcılar ve Kameralar/Apple iphone olarak göreceksiniz/çift tıklayıp ileri diyeceksiniz/Tüm resimleri seçili hale getireceksiniz/Gözattan dilediğiniz yere taşınmasını isteyeceksiniz/Alttaki sol kutucuğu işaretliyeceksiniz ve ileri diyeceksiniz.Hepsi bu.Tüm resimler hem taşınmış hem de silinmiş olacak. -
msn adresınızı ekledım arkadasım -
ok
görüşmek üzere...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X