Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sitemynet te kendme bir site hazırlıyorum ama bu interntte bulduğum kodları nasıl yerleştireceğim bilmiyorum bütün biulduklarım kod. şeklinde ama sitemynet te bunları kullanamıyorum

• Kullanırsın ne demek kullanamıyorum gerçi php ve asp kodlarıysa belki mynet desteklemiyor olabilir ama kod kısmı var mynette onları kopyalayıp mynetteki kod kısmına yapıştıracaksın... mynette biraz değişik bir sistem var dosya yöneticisi diye bir bölüm var yalnış hatırlamıyorsam oradan yapılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

Kullanırsın ne demek kullanamıyorum gerçi php ve asp kodlarıysa belki mynet desteklemiyor olabilir ama kod kısmı var mynette onları kopyalayıp mynetteki kod kısmına yapıştıracaksın... mynette biraz değişik bir sistem var dosya yöneticisi diye bir bölüm var yalnış hatırlamıyorsam oradan yapılıyor...

ben hazır site aracını kullanıyorum ve sadece link ekleyebiliyorum metin yazılan yere yazıyorum orada ön izlemede görünüyor fakat siteyi yayınlayınca görünmüyor isterseniz bir bakınhttp://musacolak79.sitemynet.com rezil oldum eğer ben bu siteyi hayrıma adam edeyim diyen varsa pm atabilirim

• mynet biraz gec güncelleme yapıyor bazen de sorun cıkartıyor.
    @musa hocam
    eger site yapmak isterseniz tamamen not defterini acıp yazarak baslayın hazır değil yani
    mesela alperektik.sitemynet.com
    adreste HTML bilgileride mevcut kolay gelsin
  • yaa sen ilk önce kodlardan bahsetti,n şimdi yayınlayamıyorum diyosun tam sorun hangisi?
  • Musa kardeş msn den ulaş bana yardımcı olayım...
  • mynete girip mysiteyi seç sonrada html editöre girip istediğin kodları yaz böyle oluyor ben yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.