Merhaba arkadaşlar sitemynet te kendme bir site hazırlıyorum ama bu interntte bulduğum kodları nasıl yerleştireceğim bilmiyorum bütün biulduklarım kod. şeklinde ama sitemynet te bunları kullanamıyorum
Kullanırsın ne demek kullanamıyorum gerçi php ve asp kodlarıysa belki mynet desteklemiyor olabilir ama kod kısmı var mynette onları kopyalayıp mynetteki kod kısmına yapıştıracaksın... mynette biraz değişik bir sistem var dosya yöneticisi diye bir bölüm var yalnış hatırlamıyorsam oradan yapılıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: TooBy
Kullanırsın ne demek kullanamıyorum gerçi php ve asp kodlarıysa belki mynet desteklemiyor olabilir ama kod kısmı var mynette onları kopyalayıp mynetteki kod kısmına yapıştıracaksın... mynette biraz değişik bir sistem var dosya yöneticisi diye bir bölüm var yalnış hatırlamıyorsam oradan yapılıyor...
ben hazır site aracını kullanıyorum ve sadece link ekleyebiliyorum metin yazılan yere yazıyorum orada ön izlemede görünüyor fakat siteyi yayınlayınca görünmüyor isterseniz bir bakınhttp://musacolak79.sitemynet.com rezil oldum eğer ben bu siteyi hayrıma adam edeyim diyen varsa pm atabilirim
mynet biraz gec güncelleme yapıyor bazen de sorun cıkartıyor. @musa hocam eger site yapmak isterseniz tamamen not defterini acıp yazarak baslayın hazır değil yani mesela alperektik.sitemynet.com adreste HTML bilgileride mevcut kolay gelsin
yaa sen ilk önce kodlardan bahsetti,n şimdi yayınlayamıyorum diyosun tam sorun hangisi?
Musa kardeş msn den ulaş bana yardımcı olayım...
mynete girip mysiteyi seç sonrada html editöre girip istediğin kodları yaz böyle oluyor ben yaptım