Şimdi Ara

...Lütfen Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 4.3 versiyonlu 3gs'im var. jailbreak yapmak istedim. uygun fwyi yukledim, redsn0w rc9u da yukledim ve jailbreak yaptıgımda cydia ikonu beyaz cıktı. daha snra "just boot tethered right now" secenegiyle yaptım ve normal ikon cıktı. ancak bu seferde telefonu kapatıp actıgımda tekrar jailbreak yapmam gerekiyor. 4.3 ile ilgili hiçbir bilgiye de ulasamıyorum(4.2.1 , 4.3.1 , 4.3.2 , 4.3.3 , 4.3.5 lerin jailbreaklarıyla ilgili bir suru anlatım varken 4.3 ile ilgili hiçbirsey bulamadım). anlamadım gitti bu versiyon bi tek bendemi var lutfen yardımcı olun arkdaslar pek anlamıyorum bu işlerden kafayı yemek uzereym

• 4.3.2 , 4.3.3 , 4.3.5
    tam hangisi ?
    4.3.3 ise 20 snde jb var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ayarlar>genel>hakkında yapıp bakınca direk 4.3 yazıyo.onceki mesajımdada belirtmiştim zaten.4.3.3 falan yazmıyo yani
  • kardeş sanırım tethered jb yaptın, hiç gerek yoktu. Bunda sonraki işlemler uzun olacak diye tahmin ediyorum.

Önce iFaith programını kullanarak kullandığın sürümün shsh kaydını al. Ayrıca cihazın yurt dışı değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

kardeş sanırım tethered jb yaptın, hiç gerek yoktu. Bunda sonraki işlemler uzun olacak diye tahmin ediyorum.

Önce iFaith programını kullanarak kullandığın sürümün shsh kaydını al. Ayrıca cihazın yurt dışı değil dimi

valla untethered olması lazım kardeş ya :) ayrıca cihaz yurtdışı ama simfree.ne yapmam gerek?
  • yokmu bu sorunun çözümü arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: essien

quote:

kardeş sanırım tethered jb yaptın, hiç gerek yoktu. Bunda sonraki işlemler uzun olacak diye tahmin ediyorum.

valla untethered olması lazım kardeş ya :) ayrıca cihaz yurtdışı ama simfree.ne yapmam gerek?

"just boot tethered right now" secenegiyle yaptım

Demissin yani untethered değil. Cihazın simfree ise iki seçeneğin var.

1.si cydia ya girip bı bak. Hangi sürümlerin shsh kaydı var. Ona göre kullandığın sürüm için shsh kaydını alicaz.

Aldıktan sonra o sürüme restore edicez. Sonrada untethered jb yapicaz.

Bunları beraber yapalım. Müsait oldukça nasıl yapıldığını yazicam. Kendi basına yapma lütfen.

2. Si; sürümü 5.0.1 e yukselt ve tethered jb yap. Telefonu kapatmadan kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

4.3.2 , 4.3.3 , 4.3.5
    tam hangisi ?
    4.3.3 ise 20 snde jb var.

O olay 4.3.2 - 4.3.1 ve 4.3 icinde geçerli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: essien

quote:

"just boot tethered right now" secenegiyle yaptım

Demissin yani untethered değil. Cihazın simfree ise iki seçeneğin var.

1.si cydia ya girip bı bak. Hangi sürümlerin shsh kaydı var. Ona göre kullandığın sürüm için shsh kaydını alicaz.

Aldıktan sonra o sürüme restore edicez. Sonrada untethered jb yapicaz.

Bunları beraber yapalım. Müsait oldukça nasıl yapıldığını yazicam. Kendi basına yapma lütfen.

2. Si; sürümü 5.0.1 e yukselt ve tethered jb yap. Telefonu kapatmadan kullan

tamam ozaman ilk olarak cydiadan shsh muhabbetne bakmaklamı baslıyoruz(nası olcak o) :) ayrıca dun sen ifaith dedikden sonra o programı yukledim ve shsh kaydı aldım sanırım ama sonra word ile acıyım dedim sacma sapan karmakarısık bi hal aldı dosya

• hocam sen o dosyayi acip napacaksin birak telefon acsin isine yarasin... cihazin shsh kayitlarina bak bi neler war ona gore yardimci olalim

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.