Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM 2013 İTİBARİYLE BRC Mİ YOKSA PRİNS Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım ediniz, 2012 model otomatik vites elegance civic sahibiyim,

BRC mi yoksa PRİNS marka lpg kiti mi önerirsiniz,

aracımın 5 yıl daha garanti süresi var, bunu da dikkate alırsanız sevinirim,

ayrıca BRC diyen arkadaşlara ankarada hangi yetkili servisi önerirsiniz diye bir sorum olacak,

Birde BRC ve PRİNS her ikisindede benzin göstergesi düşüyor mu?

Her iki lpg kitinden hangisi daha sorunsuz,

aracıma en fazla 4 yıl daha binmeyi düşünüyorum...

CEVAP VEREN HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

• Bende 4 yildir civic elegance aracima tup takdirmamak konusunda direndim fakat son civiclerde adamlar sifir araca brc ile 6 yil garanti verince gecen ay bayagi bir arastirip brc ile prins arasinda kaldim, iki cihazinda artilari var benim icin brc daha agir basti ve brc takdirmaya karar verdim.. 12 taksit ile 1850 tl lpg sistemi , 25 tl sizdirmazlik raporu, 15 tl ek 1 , 159 tl muayene, 66.5 tuhsat yapragi toplam 2116 tl.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

Bende 4 yildir civic elegance aracima tup takdirmamak konusunda direndim fakat son civiclerde adamlar sifir araca brc ile 6 yil garanti verince gecen ay bayagi bir arastirip brc ile prins arasinda kaldim, iki cihazinda artilari var benim icin brc daha agir basti ve brc takdirmaya karar verdim.. 12 taksit ile 1850 tl lpg sistemi , 25 tl sizdirmazlik raporu, 15 tl ek 1 , 159 tl muayene, 66.5 tuhsat yapragi toplam 2116 tl.....

çok teşekkürler cevabınız için, acaba nerede takdırdınız, memnunmusunuz, herhangi bir sıkıntı var mı BRC de ankarada önerebileceğiniz yetkili servis hangisi, çok saolun sanırım bende brc takdıracam
  • Hocam acikcasi 10 yil oncesinde eski aracimda lpg ile kotu anilarim oldu, bu yuzden bir aydir arac istop etti edecek yada titreyecek gibi tereddütlerim oldu, acemi şoför misali araç bana bi tuhaf geldi ama tamamen psikolojik.... performans olarak fark yok gibi aracta lpg olup olmadigi belli degil, lpgye geçişleri hissetmiyorsunuz... Tuketim konusunda henuz duzgun bir olcum yapamadim.. Ben ankarada degilim, forumda lpg basligina bakarsaniz orada aradiginiz sorunun cevabini bulabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.