Şimdi Ara

Lütfen yardım ben yapamaz mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AMIBIOS kullanan MSI I865PE Neo2 Platinium bir anakartım var. BIOS güncellemesi yaparken güç kesildi ve alet bir daha açmadı. Klasik yöntem olan AMIBOOT.ROM dosyasını bir diskete kopyaladım ve CTRL+HOME tuşları ile BIOS'u yeniden yazmaya kalktım. Ancak floppy sürücüyü hiçbir şekilde görmüyor. Işığı bile yanmıyor. BIOS çipi anakart üzerine lehimli kare şeklinde. Bunu yeniden yazdırtma şansı var mı? Ya da kendim nasıl yapabilirim bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Valla sıkıştım kaldım 2 tane websitesi var yapmam gereken ama kafayı yiyicem :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SXbirci -- 16 Ekim 2005, 16:04:41 >

• BİOS una ait programla ve bios entegrenle Karaköydeki Karaköy pasajının içindeki Çığır elektroniğe gir yazdır ellerinde kare (PLCC) entegreler için adaptörler var..
  • Dostum çok sağolasın yani normalde yazılabiliyor değilmi?
  • Evet yazılabiliyor zaten bu entegreler biizm FLASH entegre dediğimiz entegreler.bu entegrelerin bir kaç adaptörüde bende var ama seninki hangisi bilmiyorun çeşit olarak epeyce çoklar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.