Şimdi Ara

lütfen yardım bütün arşiv gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi vürüs bulaştı pc ye format attıp kurtulmak istedim ama formattan sonra d ve e deki exe uzantılı dosyalar çalışmıyordu bir dll dosyasının olmadığını yazıyordu onu çözdüm fakat bu seferde e: sürücüsünden bi program kurduğum zaman aynı exe dosyasının ismine sahip bir *.usr uzanyılı bir dosya atıyor bu virüsten kurulmanın yoluyorkmu arkadaşlar lütfen bişeyler yazın

• Aynısı benimde yakın zamanda başıma geldi. Malesef yolu yok. Virüs tarama programı exe uzantılı dosyaların içeriklerinden bazı kısımları siliyor ve çalışmaz hale getiriyor. Sadece bir cd nin imajını nero clone cd yada alcohol%120 gibi programlarla aldıktan sonra virüs tarama yapılsa dahi etkilemediğini fark ettim. Format atmadan da ilk hali gibi çalışmayacağından formatlamanı tavsiye ederim. Sana tavsiyem program arşivlerini bir cd den image olarak HDD in ilgili partinition ına yüklemen olacaktır. Nasıl olsa sanal CD rom dan tekrar içeriğini görebileceksin. Ben akıllandım artık Direct olarak arşivleme yapmıyorum. önce rewritable cd ye yazıyorum sonra da clone cd ile ya da nero ile cd nin image halini ilgili isim ile arşivliyorum. Böylesi daha iyi... Başka bir yol bulan varsa haber versin. ilginç bir durum aslında...
  • başlat/yardım ve destek den önceki bi tarihe sistem geri yukleme yapsa olurmuki....
  • Yok kardeşh onu da denedimdi zamanında. exe uzantılı programlarda boy gösteriyo. Mesela ben virüsten tamamen kurtulmak maksadıyla format attım Cye, sonra yedek programlar mesela TV kartı ile ilgili ya da ekran kartı nvidia sürücüsünü çift tıkladığımda bu dosya bozuk vs. ingilizce yazılı bir mesaj geliyo. Ama aynı programı bir cd den ya da farklı bir kaynaktan yüklemeyi denediğinizde rahatlıkla çalışıyo. Yani virüs tarama programları her dosyaya potansiyel suçlu muamelesi yapıyo vede içeriğini değiştiriyo. Belki virüsten kurtulmuş oluyosunuz ama diğer yandanda bazı programlar çalışmaz hale geliyo. Ben buna alternatif olarak imaj olarak arşivlemeyi tercih ettim. Böylesi daha iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

başlat/yardım ve destek den önceki bi tarihe sistem geri yukleme yapsa olurmuki....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.