Bildirim
lütfen!yardım cihazıma key eklemiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Menü ne şekilde? Hangi seçenekler var söyler misiniz?
Ayrıca ne gibi bir hata veriyor? -
emu yazılımından biss bölümüne geçiyorum ekle ye basıyorum ve keyimi giriyorum ok diyorum kabul etmiyor.ok dediğimde makine herhangi bir işlem yapmıyor. -
Keyin doğru olduğuna emin misin peki? -
ewt key doğru ve ne yaparsam yapiim ekleyemiyorum.başka keyler deniyorum yine olmuyo başka kanallara geçip te yapıyorum gene olmuyo.... -
O zaman menüyü biraz daha karıştırın. Orada 12 haneli keyi girmen için bir yer çıkacak. Girdikten sonra renkli tuşlardan birine bas bakalım.. -
walla denedim öle d eolmadı bea -
Fabrika ayarlarına geri dön ve biss keyleri tekrar yükle bence -
öyle yapmayı düşünüm ama diğer ırtedo keyleri felan da silinir mi acaba onları da mı tekrar yüklicemm... -
*Sarı + Mavi + Yeşil + MENÜ = Key sayfası
*Ses+ ile BISS sayfasına gel
*Önce Sarı sonra OK yapınca sayfa yeniden dolması gerekir -
ok saol oldu ama ntv biss key de 01 ile başlıyo tv 8 biss key de 01 ile başlıyo ikisinden birini kullanabiliyom sadece ne yapabilirim ikisini bir arada kullanmak için -
şimdilik birini tercih etmelisin, ayrıntılar hakkında bilgi toplayabilirsem yine bu sayfada paylaşırım,
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X