bu forumda da aradım başka forumlarda da aradım ama adam akıllı bi wizard yapılandırma rehberi bulamadım. . bana yardım eder misiniz??
bir sürü sorum var. . .forumda okuduğum kadarıyla herkes wizard-cleric tarafında . ama sorunum şu ki cleric de hangi skilleri açıcam? ve çoğu skill için " used weapon: cleric rod " yazmakta . . ben bu skilleri kullanabilmek için iki de bir silah mı deiştiricem?? yoksa daha farklı bişe mi var:S?
hangi skill i açayım, ne kullanayım . . . . bi yardım edin
teşekkür ederim skiller hakkında bilgilendim. . . . peki şey , hani dedim ya "used weapon:cleric rod" isteyen skillerede napıcam?? tak çıkar mı yapıcaam?
quote:
Orjinalden alıntı: gggunes
teşekkür ederim skiller hakkında bilgilendim. . . . peki şey , hani dedim ya "used weapon:cleric rod" isteyen skillerede napıcam?? tak çıkar mı yapıcaam?
Maalesef yapmak zorundasın.. Ha ben botter adamım diyorsan bunun için kullanılan scriptler hede hödö bulunuyor.. AFK weapon changer olsa gerek..
ohoooo işimiz var yani :( defans buff ının süresi de kısa , deiştiriyim şey edeyim diyene kadar biter be :S :D hay . . . . .. . . ..